Egy vidéki kisváros tanára a szeretőjévé tett egy 14 éves kislányt 30 évvel ezelőtt. Azóta is szoros kapcsolatot ápol fiatal tanítványaival, mégsem lehet elmozdítani a pályáról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@wagabund: És azóta már törvényesen kefélheti.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@wagabund: És azóta már törvényesen kefélheti.
namihami
@wagabund: @Eladott Ország: És csak reménykedhetünk benne, hogy ma már tudja, mit csinál. És talán azt is, hogy kivel...
GeoCravker
@wagabund: Ha az egykori, nyolcadikos osztálykirándulásoknál használt, farmotoros ikaruszok hátsó hosszú, vagy az előtte levő négyes ülései beszélni kezdenének, akkor azt hiszem sok mai ötvenes elbújna a nagy megállapításaikkal együtt.
A kilenszázhatvanas-hetvenes évek 13-14 évesei is folytattak szexuális játékokat. Középisklolások olykor a tanárokkal is. Nagyon kevesen lettek ezért pályaelhagyó tanárok. Ahogy az akkori csemeték közt sem hiszem, hogy több pedofil lenne, mint a papneveldékben. Kevesebb viszont valószínűleg.
papa.49
@GeoCravker:
Időben ,,megvilágosodott a spiné, persze ez nem jelenti azt hogy egyetértenék a tanárral, egyáltalán nem, a tanár és a tanuló között kívánatos a 3 lépés távolság, nem tapogatjuk, nem bókolgatunk, nem próbáljuk becserkészni a tanulót !!!
Amit a ,,pedagógus,, felhozott mentségére az pont azt jelenti lehet akármilyen jó tanár EMBERKÉNT TOTÁL MEGBUKOTT !!!
A szexualitásban nincs kis bűn, meg nagy bűn, ha valaki visszaél a másik fél egy gyermek kiszolgáltatott helyzetével az bűn, és kész !!!
GeoCravker
@papa.49: Általánosban talán nem, de középiskolában már sokszor árnyaltabb a kép. Óraadóként még a 4. x végén is eljátszották a lányok, hogy odaült mind az első órán az első sorban, és kirakott mindent, amivel tesztelték: meddig bírja az ember "nem észrevenni".
A szünet előtt megjegyeztem, hogy "köszönöm a kiállítást, de a szünet végén mindenki üljön a helyére nyugodtan, mert a szép az távolról is szép". A srácok díjazták :-)
De emlékszem, mi sem voltunk sokkal jobbak, ha az osztálykirándulásra egy fiatal tanárnő jött.
Ismerek olyan leányzót aki ma is egy volt középsulis tanárával él (ma már 30 körül van ő is).
Egyetemen pedig...,

A visszaélés a kulcsfogalom szerintem. Minél kisebb a csemete, annál inkább hajlik a dolog a visszaélés, az informális kényszerítés felé. Mert egyre nagyobb a tapasztalati és kríziskezelési olló
papa.49
@GeoCravker: Így igaz, évekig dolgoztam csop. vezetőként egy csak nőkből álló csapattal, ott is volt próbálkozás, volt olyan csaj aki nyíltan a szemembe mondta ,,bármikor összebútorozna velem,, a válaszom az volt, hogy tudomásul se vettem a megjegyzését !!! Volt olyan is aki a vállalati bulin kijött utánam mikor kimentem bagózni, és ott próbálkozott !!! Pedig én csak annyit tettem, hogy mindenkitől megköveteltem a rendesen elvégzett munkát !!!
Lehet, hogy a pokolban az orromra húzzák a bukszát de kifogom bírni !!! Az igaz, hogy mindig kiálltam a csoportomért kihajtottam a nekik járó túlóra pénzt, vagy volt olyan,hogy hirtelen bejött melók miatt a hétvégeken is dolgozni kellett, akkor az összes pótlékot is !!!
Mondjuk ezek a nők már felnőttek, gyerekesek, voltak, és én is csak pár évvel voltam idősebb tőlük !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.