Még mindig nem derült ki, hogy Pásztor Anna fenyegetőjét elmeorvosi vizsgálat alá vetik-e.

„Remekül van, egyáltalán nem omlott össze attól, hogy börtönben van. Megtalálta a közös hangot a többiekkel, még az őrökkel is.

Furcsa ezt mondani, de jól érzi bent magát, nem zuhant meg”

– mondta a letartóztatott férfi egyik barátja a Blikknek.

„Ha minden igaz, akkor szeptember hatodikán kiengedik. Az anyukájával már meg is beszéltük, hogy elmegyünk érte Budapestre, és mi hozzuk majd haza” 

– tette hozzá.

A férfit harminc napra tartóztatták le, mivel félő volt, hogy újra zaklatja amjd az énekesnőt, esetleg rá is támad. Elmeorvosi szakértő még nem vizsgálta meg, de nincs kizárva, hogy az elzárása alatt ez megtörténik.

„Még mindig nem kaptunk arról semmiféle iratot, hogy szeretnék megvizsgálni az ügyfelemet, ahogyan arról sem, hogy vádat emelnek-e ellene.

Bár az életellenes cselekményeknél minden esetben kötelezően van elmeorvosi vizsgálat, mivel itt maga a cselekmény nem történt meg, nem tudni, szükség lesz-e valóban az igazságügyi orvos szakértő bevonására” – nyilatkozta a Blikknek a férfi ügyvédje.

Az Anna & the Barbies múlt heti koncertjén felbukkant az a férfi, aki közel egy éve zaklatja levelekkel az énekesnőt, üldözte őt a szerelmével, majd megfenyegette őt. A budapesti fellépésen, bár nem támadt rá Pásztor Annára, a biztonsági őrök elfogták, és egy hatcentis pengéjű kést találtak nála. 

Cikk- és címlapkép: Instagram/pasztorannaenekes

(Blikk)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
aszonták, hogy megöngyilkolta magát...akkor hazudtak megint?
menekült
@wagabund: Az egyik rajongója lett öngyilkos. A másik (még) nem.
papa.49
Bent a dutyiban megtalálta ,,élete célját,, ezért nem ,,zuhant össze,, ))))))))))))))))))))))))
Manhattan
Anna a Bereményi Géza lánya. Azért olyan klasszak a számai.
Szeparepa2
Már régóta mondogatom hogy ez nem nő, ezen a fotón is látszik, abszolút tranzi, amivel nincs semmi baj, csak ma már olyan kort érünk hogy cikibb titkolni és hazugságban élni, mint inkább büszkén felvállalni. A börtönben ha valaki ma már jól érzi magát az nagy vívmány. Ugyanis minden agyhalott idióta képzelgésével szemben, a börtön nem azért van hogy szenvedjenek benne; nem kínzó intézmény! Hanem azért és csakis azért van hogy IZOLÁLJA a társadalomtól az arra veszélyes személyt, ennyi a célja semmi más, nem javítás nevelés, sem átnevelés, nem elrettentés, legkevésbé az hogy rosszul érezze ott magát valaki, a hétköznapi dolgok miatt (pl rossz kaja, agresszív smasszerok, rabtársak stb; Nem kérem, mindennek teljesen korrektnek KELL lennie, egy korrekt ország börtönében. Bőven elég büntetés neki, hogy NEM MEHET HAZA, nem csinálhat amit akar, együtt kell lakjon X darab idegennel stb... A régi beteg időkben szadista kéjjel halmozták rá az elítéltekre a kínok tömkelegét. De Breiwik óta legalábbis már megtudta Európa elmaradottabb fele is (mint pl mi), hogy még egy életfogytos tömeggyilkosnak is jár a kényelem és nyugalom a börtönben; ezt hívják emberségnek, toleranciának, empátiának, amikről sajnos még ma sincs fogalma sem ennek a szánalmas beteg népnek nagy részének sem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. February 23., 14:46
Pánikrohammal is meg kellett küzdenie Tóth Andinak
Szórakozás - 2019. February 23., 14:10
Videóval üzent Curtis