Arról rengeteget hallunk,  - nem tapasztaljuk - hogy mennyire klassz a hazai sürgősségi egészségügyi ellátás és csak a legelvadultabb libsik terjesztik, hogy gondok vannak. Ez a NER-álláspont. és az Öné?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Van némi különbség úgy 50 évben mérhető, a berendezésben a várakozási idő meg 15 perc volt 18 óra helyett !!!
Na lehet csaholni fütyiszek !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Van némi különbség úgy 50 évben mérhető, a berendezésben a várakozási idő meg 15 perc volt 18 óra helyett !!!
Na lehet csaholni fütyiszek !!!
RonaGyuri
valami elképesztő dolog, hogy miközben lassan 20éve röhögünk a rohadó nyugat a végét járja évein, manapság ez megint maszlag, amit ártunk és qurmányunk szerte szór az ő népének! =))
papa.49
@RonaGyuri: Ebben nincs igazad a nyugat végét már a Kádár is meghirdette, úgy 1968. ban de a nyugat köszöni szépen meg van ))))))))))))))))
tulipan
JaJ, de jó röhögtem, mintha csak szó szerint, Rákosiék szüeegét ismételnék!!!
Nessy
@RonaGyuri: Én már több mint félévszázada hallgatom a rothadó kapitalizmus, a rothadó nyugat meséket. Továbbá, hogy pár év alatt utolérjük Ausztriát. Csak Ausztria nem hajlandó sem megállni, sem vissza fele menni!
Mi meg egyre messzebb kerülünk tőle!
Persze nem tudom, hogy állnak stadionokkal, meg a pár kilométeres "házi" kisvasutakkal.
namihami
@Mirabilis: Es ha a SŰRGŐSSÉGIN történő 10-12órás várakozás után még él a páciens, akkor érdemes költeni rá. Ha nem, a NER saját halottjának fogja tekinteni.
tulipan
@durbincs: Tátogj csak bűzös, seggnyaló narancsos Sügér Elszórkoztatsz, mivel srencséremre nem vagy a közelembe, mert a bűzt, amit ASZTASSZ, nem bírnám!!!
lusta
@Mirabilis: Na ezt aztán végképp nem akarja senki sem megérteni, csak megy ezerrel a nyavalygás. A Nép, az Isten adta Nép erre szavazott, neki így jó és szerinte a sürgősségin nem 10, hanem 20 órát kellene várakozni.
tulipan
@durbincs: Hát bizony, egy sügérnek nagy veszély lehet, ha kimelegszik!!!
Tátogj csak bűzös, seggnyaló narancsos Sügér Elszórakoztatsz, mivel szerencsémre nem vagy a közelembe, mert a bűzt, amit ASZTAT, nem bírnám!!!
tulipan
@Mirabilis: Jókat röhécselek az ostoba baromságaikon, mást nem is tudnak, csak ilyesmit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.