Hiába támogatta a tantestület, a szülői választmány és a diákönkormányzat, az oktatási államtitkár - indoklás nélkül - elutasította a debreceni Ady Endre Gimnáziumot tizenhat éve vezető Rózsavölgyi Gábor pályázatát. Helyette Türk László történelemtanár, fideszes önkormányzati képviselő vezetheti a gimnáziumot. Kósa Lajos, a térség országgyűlési képviselője a Hír TV-ben mással indokolta, miért nem fogadták el Rózsavölgyi pályázatát. Mivel az igazgató két év múlva nyugdíjba megy, a kinevezés pedig öt évre szól, nem is lehetett volna neki adni a posztot - csak akkor, ha külön kérvényt ad be, amiben kéri a munkaidejének meghosszabbítását. De mivel nem adott be ilyet, a pályázata érvénytelen volt - mondta.

Forrás: eduline.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez kurva gyengére sikeredett kupaklaja, ez még a tuszi,huszitól is gyengébb, mint látható egyre hülyébb vagy )))))))))))))))))))))
papa.49
Ez kurva gyengére sikeredett kupaklaja, ez még a tuszi,huszitól is gyengébb, mint látható egyre hülyébb vagy )))))))))))))))))))))
RonaGyuri
az sem teljesen 100-as, aki Lali-királytól épelméjű választ remél! =))
colibri
Az okos fidesznél is mégokosabb kósa megmagyarázza a megmagyarázhatatlant. Ilyen emberek az ország politikai vezetői. Bele lehet ...ni az egészbe.
Nessy
Megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, ahhoz értelmes ember kellene. Na, olyan a fideszben nem sok akad. Ha mégis, az jól leplezi!
Azért ezt a "nyugdíj témát" nem kellene a parlamenti képviselők és a kormányzati tagok esetében is komolyan venni!
Vagy ott minél demensebb, annál jobb?
Commenter
inkább a kedves mama Eurós jutalékát magyarázná ez a kupak.Jut eszembe, a csengeri nőt kiadták már? Na majd ebben az ügyben fog csak hebegni habogni ismét...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.