Pásztón a fideszes jelölt Farkas Attila a szavazatok több mint felét – 1432 voks – szerezte meg, így legyőzte a függetlenként induló Dömsödi Gábort, aki 1337 szavazatot kapott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@namihami: Tudod, én azt mondom, megérdemlik, hogy kilopják a kispárnát a fejük alól, és értelmetlen dolgokra költsék a település pénzét. Majd jövő ősszel megint kapnak alamizsnát, oszt jó napot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@division: Nocak, nocak! csak nem bántja a véleményem azt az érzékeny lelkedet??Nekem akkor is ez a véleményem ha neked nem is tetszik!!!
dr. prédikátor
@durbincs: Húzzál már a románcigány kurva anyádba te geci!!!
division
@dr. prédikátor: Nem, abszolút nem bántja, mindenkinek van egy stílusa, a tiéd a kurva anyázás, trágárság, stb. Ha neked így jó az a te dolgod, de ezt nem egy másik emberen gyakorold, főleg ha az nem teszi.
division
@dr. prédikátor: A kurva anyázást mondjuk nem én kaptam, de a fityfasz geci gondolom nekem is szólt, annak ellenére hogy igazából Dömsödi az aki számomra sosem volt szimpatikus. Valahogy mindig is azonosítottam egy tévé műsorával:-)
dr. prédikátor
@division: lehet hogy néha elszalad velem a ló,lehet hogy igazad is van! De ! amikor ilyen bicskanyitogató dolgokat hall és lát az ember,akkor ez van. én csak annak osztom aki kiérdemli. Ilyen csikori , ebihal féléknek pedig ez jár!
division
@dr. prédikátor: Semmi baj:-) Én meg most a hatalmas miniszteri fizetéseken akadtam ki. Egy millióról öt millióra...De hangot is adtam neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.