Pásztón a fideszes jelölt Farkas Attila a szavazatok több mint felét – 1432 voks – szerezte meg, így legyőzte a függetlenként induló Dömsödi Gábort, aki 1337 szavazatot kapott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@namihami: Tudod, én azt mondom, megérdemlik, hogy kilopják a kispárnát a fejük alól, és értelmetlen dolgokra költsék a település pénzét. Majd jövő ősszel megint kapnak alamizsnát, oszt jó napot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Gábor, ezek szerint a te faludban is bőven van, akit 5 kiló krumplival és 2 csomag tésztával?
Látod, a magyar falu képtelen a többévszázados cseléd-beidegződését egyik napról a másikra levetkőzni.
Már csak az a kérdés, hogy lesz- e, hagynak- e békességet mostantól vagy jön a Fidesz- emlékeztető.
Nessy
@namihami: Tudod, én azt mondom, megérdemlik, hogy kilopják a kispárnát a fejük alól, és értelmetlen dolgokra költsék a település pénzét. Majd jövő ősszel megint kapnak alamizsnát, oszt jó napot!
Eriksson
Ezek a pásztóiak komolyan gondolták, hogy nem kell nekik a Dömsödi. Mondjuk megértem őket, mert a nevezett úr éjjel nappal Kálmán Olgánál osztotta nem csekély eszét, így a város gondjaira már nem futotta az idejéből.
division
@Eriksson: Dömsödit éppen ideje volt már leváltani, Pásztón is tudott a többség gondolkozni.
simmering73
Dömsödivel szépen fejlődött Pásztó. És az a 95 szavazat is olyan gyanúsan kis különbség. Látom a négyek (illiberálfasiszta by shikari)) bandájából három már ittköpüli a szart. Ezeknek nincs munkahelyük? Éjjel nappal itt vergődnek?
dr. prédikátor
@simmering73: Dehogy nincs! Fityfasz geci kommenterek! Jól fizetnek nekik!!!
division
@dr. prédikátor: Attól hogy valakinek Dömsödiről eltérő véleménye van mint neked még nem fityfasz geci. Válogasd meg a szavaidat ha lehet, már ha erre egyáltalán képes vagy.
division
@simmering73: Figyel gyűrű, ha éjjel írok ide valamit attól nappal még dolgozom. Egyébként neked is lenne időd ha teszem fel volna egy szabadalmad ami után rengeteg pénzt kapnál, tulajdonosa volnál egy jól működő vállalatnak, de nyavalygásból sajna nem lehet megélni valóban.
dr. prédikátor
@division: Nocak, nocak! csak nem bántja a véleményem azt az érzékeny lelkedet??Nekem akkor is ez a véleményem ha neked nem is tetszik!!!
dr. prédikátor
@durbincs: Húzzál már a románcigány kurva anyádba te geci!!!
division
@dr. prédikátor: Nem, abszolút nem bántja, mindenkinek van egy stílusa, a tiéd a kurva anyázás, trágárság, stb. Ha neked így jó az a te dolgod, de ezt nem egy másik emberen gyakorold, főleg ha az nem teszi.
division
@dr. prédikátor: A kurva anyázást mondjuk nem én kaptam, de a fityfasz geci gondolom nekem is szólt, annak ellenére hogy igazából Dömsödi az aki számomra sosem volt szimpatikus. Valahogy mindig is azonosítottam egy tévé műsorával:-)
dr. prédikátor
@division: lehet hogy néha elszalad velem a ló,lehet hogy igazad is van! De ! amikor ilyen bicskanyitogató dolgokat hall és lát az ember,akkor ez van. én csak annak osztom aki kiérdemli. Ilyen csikori , ebihal féléknek pedig ez jár!
division
@dr. prédikátor: Semmi baj:-) Én meg most a hatalmas miniszteri fizetéseken akadtam ki. Egy millióról öt millióra...De hangot is adtam neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.