A horvátországi Abbáziában (Opatija) tárgyalt egymással hétfő délután Orbán Viktor, Magyarország és Andrej Plenkovic, Horvátország miniszterelnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Orbán Viktor a horvát miniszterelnökkel tárgyalt

A felek informális megbeszélést folytattak, melynek során áttekintették a két ország közötti aktuális ügyeket – közölte.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
@Commenter: Van itt egy korrupciós ügy is, amit nem reklámoznak, Lehet, hogy sok talicska pénzünkbe fog kerülni a lezárása. Csak hallgatnak róla mint szar a parlagfűben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
A film címe: Hernádi közlegény megmentése
Gauntlet
Mi az, leigazolnunk az ezüstérmes focistákat? Nem úgy volt hogy hagyjuk őt mert vakációzik, mert "feltölti a (lopott) aksikat?!?
Jozefina
Valószínűleg a legfőbb probléma lehet a Hernádi ellen kiadott legójabb nemzetközi elfogató parancs??!! Ez valóban nagy gondja lehet orbánnak, mert valószínűleg magasabb fideszes köröket is érinthet!!?? Különben esetleg részletezték volna, hogy milyen témákről folyik a megbeszélés??!!
papa.49
Mi a fasz van befejeződött az agyturbózás Gratz ban, már nincs szabin ???
papa.49
@csak úgy...: Én se pedig a fejében szívesen megnézném ))))))))))))))))))))))))))
kereső
@human: miután a megbeszélések "informálisak"= nem hivatalos,magánjellegű voltak, igy minden belefér.A focisták,-a vb.kapcsán beszéltek a horváth kormányzati köröket is elérő focisták körüli korrupcióról- amelyben ,minő meglepő a másik fél/felek magyar volt.Sok szurkoló ezért forditott hátat a horváth válogatottnak.
hernádit meg INA szakadtáig védeni kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.