Őrizetbe vették a rendőrök a dombóvári férfit.

Az autójába csalta, majd megerőszakolta a 10 éves lányt a dombóvári férfi

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást folytat szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 58 éves dombóvári lakos ellen.

A férfi a nyomozás adatai szerint 2018. június első napjaiban közös filmnézés ürügyén autójába csalt egy, a lakókörnyezetében élő 10 éves lányt, akit arra kényszerített, hogy vetkőzzön le, majd szexuálisan közösült vele. Ezt követően a lány menekülni próbált az autóból, a férfi ekkor kést szorított a nyakához, hogy azt megakadályozza. A gyermeknek végül sikerült elhagynia a járművet.

A rendőrök a férfit elfogták, előállították, majd gyanúsítottként történő kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az ügyben a további eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com, illusztráció

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Centinként leszeletelni a farkát, és közben sózni,ecetbe mosni!
Ezeknek börtön??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@Peller Anikó: Az én fajtám százszor különb a tiednél! Sőt még a kutyák is, mert ők feltétel nélkül szeretik az embert, életüket is kockáztatva mentik őket. A te fajtád mit csinál?
"A tűzoltók, mentők, rendőrök a helyszínen vannak. A romok között keresőkutyás csoport, illetve hőkamerás egységek is kutatnak az áldozatok után. Hét embert élve találtak meg a romok alatt, őket sikerült kimenteni.
index.hu/kulfold/2018/08/14/leszakadt_egy_autopalya-viadukt_olaszorszagban/
bence
@Veleda: ! Na ennyit a fideszről , akik odahaza a feleségüket agyba főbe verik , a családjukat terrorban tartják ! Ilyenek az igazi keresztény demokraták !
qxy
@human: Nem tudom, én megismertem egy lányt akit az apja használta rendesen. Nem is engedte sehová. hozta vitte dolgozni és ott űlt a bolt sarkába hogy ne beszéljen senkivel.Na én vittem a húst a boltba és velem csak kellett beszélni és nagy nehezen elárulta miért szomorú. másnap az újságban épp egy cikk volt egy fasziról aki ezt tette a lányával. Na vittem is a Dél Magyart. Mutatom a faszinak.
.- Na most szólj hozzá. Milyen emberek vannak ? Ha egyszer találkoznák egy ilyen emberrel, ne tudd meg mit csinálnék vele. mint hentes.Nem őlném meg de az élete végéig sírva enné meg a kenyeret is az biztos.Nem tudom mi történhetett a lányéknál otthon, de egy hét múlva a lány egyedül jött dolgozni , ki virulva. Amikor meg látott, nyakamba ugrott és sírva suttogta.- Köszönöm köszönöm köszönöm.
desiro57
Migráncs vót a lelkem, Shikari vagy a farkatlan hal.
ittott
én bízom a rabtársak igazságérzetében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.