Örkény röhögve forog a sírjában.

Mint ismert, nemrég polgármesterválasztást tartottak Felcsúton, ahol a Kétfarkú Kutya Párt jelöltje is indult. 

Egyik akciója az volt a pártnak, hogy betömködték az utcákat elcsúfító kátyúkat, munkájukat több rendőr több autóval követte figyelemmel. (A választást végül a Fidesz által támogatott Mészáros nyerte az MKKP színeiben induló Mészárossal szemben – egyébként mindketten a lemondott Mészáros Lőrinc helyére pályáztak.)

Felszólították a Kétfarkút, hogy állítsák vissza a felcsúti kátyúkat

Fotó: Facebook/MKKP

Most azonban megdöbbentő fejleményről számolt be az MKKP a Facebook-oldalán: az önkormányzat felszólította őket, hogy  8 napon belül állítsák vissza eredeti állapotukba az általuk betömött kátyúkat – magyarán ássák ki belőle a tömőanyagot. Ha ez nem történik meg, akkor a pártra terhelik a kátyúk helyreállítási költségeit. 

Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Na ezt nézzétek. Tudják fokozni. Felcsút kéri, hogy szedjük ki az aszfaltot a kátyúból, amit betömtünk. Állítsuk vissza a kátyú eredeti állapotát, különben ránk terhelik a KÁTYÚK HELYREÁLLÍTÁSÁNAK...

A Kétfarkúék sem voltak restek, "postafordultával" megküldték a választ a felcsúti önkormányzatnak, hogy akkor lesznek szívesek a részletes műszaki tervrajzait a kátyúknak elküldeni nekik, amelyek tartalmazzák a mélység, lejtés, szélesség és egyéb precíz adatokat.

Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Folytatódnak az egyeztetések a kátyúról

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nem mindennapi barmokkal van tele ez az idióta fidesz, de h még írásba is adják, az már csúcs!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Eladott Ország: Tehát elvégzik a feladatukat. Köszönöm. Nincs több kérdésem!
Eladott Ország
@Shikari: A feladatukat nem végzik el, mert a kisebb települések útjai lassan már járhatatlanok.
Katasztrofális a magyar úthálózat állapota.
https://autopro.hu/elemzesek/Katasztrofalis-a...
fideszes gyökér
@Shikari: nem arról a migráncshordákat támogató kutyaf@szapártról van szó, amelyik betömi a aszfaltot, hogy gyorsabban tudják elfoglalni Magyarországot a cigány hordák?

A megteremtett jó világunkat elárasztanák szellemi fertővel. Vernék a nőket. (is)
Ismerem a fajtájukat!

De szerencsére itt van nekünk Orbán Viktor, aki megvéd bennünket ezektől a bűnözőktől és soha nem engedi, hogy ezek a migráncsok ellopjanak minden szépet, amit 2010 óta előállítottunk!
Eladott Ország
@fideszes gyökér: https://uploads.disquscdn.com/images/3627de36...
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
A száguldva fejlődés és zászlóshajó, valamint hajtómotor jellegünk abból látszik jól, hogy ameddig egy átlag uniós polgár a fizetéséből 100 darab bizgentyűt tud venni, a szlovák kolléga 76 bizgentyűt, a lengyel 74, a cseh 78 ugyanolyan bizgentyűt, a kéményen csimpaszkodó magyar honpolgár 63 darabot. Ha a bizgentyűt lefordítjuk gyümölcsre, zöldségre, egészséges élelmiszerekre, betegségmegelőzésre, gyógyszerre, kezelésre, kikapcsolódásra, akkor máris tudjuk, miért nálunk a legalacsonyabb a születéskor várható élettartam. Még egy adalék ehhez: https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Vesztésre állunk. De nem baj, fő az önbizalom és persze a szakadatlan harcolás.
Mára elég is lesz ennyi grafikonból, bármennyire szépek és színesek is. Összefoglalom, jó? Jó. Szarul állunk. A V4 országok közül nálunk halnak meg a legtöbben, de legalább a legkorábban is, az életszínvonal is a sereghajtásra jó, ellenben lényegében a külföldi befektetőktől függ az ország. Tanulság is van, miért pont az ne lenne? Vagy a kormánypropagandát kell elfogadni, vagy a tényeket. A kettő még a végtelenben sem találkozik egymással.
Sámannus
@Shikari: Jogszabály meg két harmad meg a túró. Hivatkozzá még a balesetveszélyre, a lopásra, a trehányságra, a rablásra, a közbiztonságra is fatökűkém!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 22., 10:41
Kiderült: egykori villalakót szeret Dér Heni
Szórakozás - 2019. March 22., 08:51
Apa lesz Curtis