Példátlan lépésre szánta el magát a negyven ország ötvennyolc tudományos akadémiáját, műhelyét – köztük az MTA – tömörítő szakmai szervezet, az All European Academies.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gratulálok!! Ma reggel (hat körül) ezt a cikket én megpróbáltam beadni, de kiraciztátok, most meg sajátként leadjátok! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Gratulálok!! Ma reggel (hat körül) ezt a cikket én megpróbáltam beadni, de kiraciztátok, most meg sajátként leadjátok! =))
justhpeter
A tudományos világ nem érti mivel áll szemben. Orbán eljutott 8 év után oda, ahonnan indult: újra elfogyott a pénz, megint mindenből ki kell vonni minden lehetséges pénzt, mert rosszul gazdálkodtak.
Nessy
@RonaGyuri: Lehet, hogy közben felébredt a főcenzor, és engedélyezte! :-))
Gondolod, hogy ezt a levelet bárki, aki Orbán kegyelméből rangot és hatalmat kapott, elolvassa? Vagy ha elolvassa, meg is érti?
Legfeljebb a reakció: ha nem tetszik, az egész támogatás megvonásra kerül, és majd a kormány által kinevezett "tudósok" a kormány által megrendelt "kutatásokat" fogják végezni jó pénzért.
kereső
@justhpeter: a tudományos világ,és európa sem érti- ,orbán pont lexarja, és ami őt nem érdekli az nincs.
RonaGyuri
@Nessy: az az igazság, hogy tényleg nem értem milyen alapon cenzúráznak; ma reggel 3 cikket próbáltam betenni; egyet azonnal betettek, kettőt elutasítottak, aztán úgy 2-3 óra múltán az egyiket betették a nevemben, míg egy másikat (ezt) sajátként! =))
karma1
@RonaGyuri: Velem mar honapok ota ezt csinaljak... Ugy latszik, attol fugg egy cikk bekuldese, hogy sikerult-e a kufirc az ejjel a modinak...
Commenter
@RonaGyuri: ismerős. én is próbálok beküldeni politikai cikket ami orbánnal kapcsolatos azt kiszűrik. Aztán vagy megjelenik más vagy a saját nevük alatt vagy nem.
Főleg a különböző blogok bejegyzéseit szűrik így, de a gazdasági portálok cikkeit is.
F_Viktor
@justhpeter: Írod:
"...megint mindenből ki kell vonni minden lehetséges pénzt, mert rosszul gazdálkodtak."

Inkább azért, mert nem történt gazdálkodás, nem történt építkezés, csak a lopást ismerték.
S, hogy ez a számukra nagyon kedvező állapot fennmaradjon, történnek az újabb sarcok.
karma1
@Commenter: Na most az a vicc az egeszben, hogyha fent megnezed a keresoben, akkor a legelso szo "Not secure"- vagyis a propeller, mint weboldal NEM BIZTONSAGOS! Es ok szurogetik meg, hogy a biztonsagos oldalakrol mit engednek be... Ezek total idiotak...
Commenter
@karma1: aprócska paradoxon ez csak... :( A sztárklikkről már hónapok óta nem lehet cikket beküldeni.A nem biztonságos oldal mondja másik szerintük nem biztonságos oldalról hogy nem biztonságos...
karma1
@Commenter: Nem , a cifrabb az, hogy a nem biztonsagos propi nem enged be a Biztonsagos hvg.hu-rol peldaul, hogyha az orban-kritikus cikket kozol...
kereső
@nusika: nem kell már takargatni semmit.
karma1
@nusika: nem samli,... Kerdes, meddig teheti me'g?
karma1
@nusika: @kereső: Most majd szepen csendben felszamoljak meszi lolo videki lapjait is - erdeklodes hianyara valo tekintettel - a ceg jogutod nelkul fog megszunni, a meglevo vagyonuk meg szepen atvonul az orban szamlara, oszt jonapot. Kinezte mar maganak Azerbajdzsanban a ha'za telke't?
papa.49
Gondoljátok ezt a barmot ez érdekli én NEM HISZEM !!!
karma1
@papa.49: Le merem tenni a foeskut, hogy nem! A CEU eseteben is leszarta a vilag osszes allamabol jovo tiltakozast. Kicsit valtoztatott a torvenyen, de koltozik a CEU Becsbe...
Ezt IS elerte a puhos...
Erdekes, ezekhez a cikkekhez a budosfaroknak peldaul egy rohadt szava sincs
papa.49
@karma1: Írhattad volna úgy is a ,,szerkesztőknek,, mert ugyanis egykutya mind a kettő !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.