A négy ember haláláért felelős szlovák milliomosnő kedden szabadul a Gyorskocsi utcai börtönből.

Eva Rezešová 2012-ben az M3-as autópályán ittasan rohant bele BMW terepjárójával 165 kilométeres sebességgel az előtte haladó Fiat Puntóba, amely teljesen kiégett,

utasai közül hárman a helyszínen életüket vesztették, a negyedik áldozat a kórházban halt meg.

Az egykori szlovák közlekedési miniszter lányát 9 éves börtönbűntetésre ítélte másodfokon a Budapest Környéki Törvényszék, de jó magaviselete okán 6 év után feltételesen távozhat a Gyorskocsi utcai börtönből.

Milliárdok várják a szabaduló Eva Rezešovát

A Blikk információi szerint Eva Rezešová búcsúzásképpen apró ajándékokat készített zárkatársainak, sőt, a számára már fölöslegessé vált személyes tárgyait is szétosztotta a bent maradók között. Ahogy a rabok szabadulásakor szokás – a hétfői napot már nem rabtársaival, hanem egy külön szabadulószobában töltötte, ahol csak az őrökkel válthatott szót.

A lap információja szerint Eva Rezešová egyenesen anyja kassai házába megy majd, miután kilép a börtön kapuján.

A család egyes becslések szerint 200 millió dolláros, azaz több mint 55 milliárd forintos vagyona nem csökkent a börtönbüntetés alatt,

testvére és édesanyja gondoskodott róla, hogy az apa, Alexander Rezes által megkeresett vagyon a család tulajdonában maradjon.

Cikk- és címlapkép: AFP

(Blikk)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Sajnos, az aldozatokat mar nem lehet feltamasztani, tehat mar csak arra lennek kivancsi, hogy a firkaszt mi a turo motivalta arra, hogy ezzel a cikkel minimum 4 csalad erzeseit ujra felkavarja?
Remelem, hogyha o, a firkasz kerul hasonlo szituacioba , valaki majd az o sebeit is aktivan feltepegeti...
Szegyellje magat, aki megirta, es aki engedte kinyomtatni ezt a felkavaro cikket...Jellemzo a mai mentalitasra, ami a ko"zmoralt velejeig megfertozte.
Senkire nem tartozik Rezesova anyagi helyzete: mar akkor is egy elkenyeztetett milliardoscsemete volt, amikor a balesetet okozta. A csaladja anyagi helyzete pedig meg veletlenul sem tartozik a magyar polgarokra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fekete
Ez a Kapitalista Demokracia. .A penz a valaki.Nem az a'tlagember
aki dolgozik ezekre a retkekkre!
Desischado
Én láttam, mikor szabadult. Semmi megbánás, semmi összetörtség. Ha nekem lenne valakim az áldozatok között, lelőném ezt a gyilkos ribancot.
kereső
@Lepényleső: a baltásért dollárok gurultak- a megfelelő helyre.
Eladott Ország
@Horizont:"Egy miniszternek hogy lehet ekkora vagyona?" Úgy lehet, mint a csúti kancigánynak, aki Mária honban a leggazdagabb magyar.
namihami
Ennyiből csak futja majd egy új, erősebb terepjáróra. Nehogy valami sérülést szenvedjen legközelebbi koccanásánál ez a szegény asszony.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.