Zacher Gábor a mai nappal adta be felmondását, tervei szerint október végéig dolgozott volna a kórházban. A miniszter máshogy döntött.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

161 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Nem dr.Zacher Gábort, az országosan elismert és ismert addiktológus szakorvost kellett volna "elzavarni" hanem a 10 parancsolatos kajlafülű vén agyament miniszternek csúfolt csinovnyikot és gazdáját. Remélem Zacher doktor még akkor is orvosként dolgozni vagy itthon vagy külföldön amikor Prof. tízparancsolat már sehol sem lesz.Ez mert országos szintű vastagbél szűrésről, szuperkórházról hadoválni amikor semmi sincs rendben sőt a VIP kórház sürgősségi osztálya épp összeomolni látszik?! Ráadásul nem csak a Honvéd küzd ezzel a problémával, hanem országos problémával állunk szemben.Itt nem fog segíteni a 10 parancsolat vén szutyok, mehetsz kerényi harcostársad után a pokolba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
@Eriksson: az ember egyedül semmi. A többi emberrel összefogva tud csak ötről a hatra jutni. De az oszd meg és uralkodj elvet tudom, mostanában kezdik kötelezővé tenni. Gondold meg, kinek milyen tanácsot is adsz. :)
Eriksson
@görbetükör: Csak a jóindulatomról szerettelek volna biztosítani a tanácsommal. Nálam bevált.
Csak azokat lehet megosztani, akik hagyják magukat. Légy bölcs és bízz magadban, a magad józan ítélőképességében.
Lepényleső
...s innentől kezdve nincs sorban állás,hálapénz előre? Van kellő orvos,ápoló,kisegítő személyzet,
akik fizetésükből megélnek? Van felszerelés,fogyóeszköz garmadával,s ki tudja még mi mindenre gyógyír ez így-lehet a miniszter úr elégedett önmagával? Eddig,hogy erre miért nem jött rá
nélkülözhetetlen drága stábjával?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.