Az elmúlt évtizedekben sok vezető politikus tűnt el. Van, aki nem csak a politikából, de a közéletből is. Vona Gáborban, Molnár Gyulában, Karácsony Gergelyben, Hadházy Ákosban, Szigetvári Viktorban és Juhász Péterben van valami közös. Mindannyian a választások után lemondtak, vagy a pártelnökségről, vagy a parlamenti mandátumukról, vagy mindkettőről. A múlt héten pedig Szél Bernadett is meghozta ezt a döntést.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Eladott Ország: A prostikat nem alacsonyítanám le az előző két kategóriához..A többi stimmel :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Nem lehet hátradőlni, sosincs nyert állapot, az ellenfeleiddel szemben sosincs könyörület. Nem hogy bele kell rúgni a földön fekvő legyőzöttbe, de addig kell verni, amíg elemi részecskéire nem esik szét! Egy megsebzett, bosszúszomjas ellenséget nem lehet a hátadban hagyni, mert veszélyes – nem, folyamatosan kell őket pusztítanod minden elérhető eszközzel . Nincs megállás, nincs pihenő, nincs kegyelem. Ez egyébként elég stresszes tud lenni, ezért is tűnik úgy, hogy a vezető politikusok sokkal gyorsabban öregszenek: nyugodtan meg lehet nézni pl. egy Obama előtte-utána képet. Vagy Orbán-ma képeit, a táskás szemekkel, kényszermozgásokkal, szájnyaldosással. Talán ezért sem javasolnám, hogy valaki politikusnak álljon. Ezért, meg azért, mert aki a fenti igazságokkal nem tud megbékülni, azt a közélet ledarálja, megeszi és kiszarja, mielőtt még annyit tudna mondani, „kormányváltás.”
Három, P betűvel kezdődő hivatás művelői a társadalom legalja. A Politikusok, Papok, és a Prostik. Az utóbbiban azonban nem vagyok teljesen biztos. A pap meg a politikus önként lett azzá, de kevés prosti választja a szakmát szabad akarattal.
m.blog.hu/ne/network/image/Maven7%20politikai%20partok%20a%20Facebookon%202014-03.png
Commenter
@Eladott Ország: Három, P betűvel kezdődő hivatás művelői a társadalom legalja. A Politikusok, Papok, és a Prostik.A politikus ráduplázott és a pap is (tisztelet a kevés kivételnek) Politikai prosti,ahogy az alja hatalmat kiszolgáló pap is.
Eladott Ország
Amelyik politikusnak nem sikerült nagyot meríteni a közösből és vége a karrierjének nem tragédia ha beáll a sorba, és elkezd dolgozni, ugyanis mások is ezt teszik.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--EexaFBDd--/h_297,w_340/78TVs4trfxad1QO1FLs.jpeg
Commenter
@Eladott Ország: hát egyikük se állt még sorba közmunkáért
Clavigo
@Eladott Ország: A prostikat nem alacsonyítanám le az előző két kategóriához..A többi stimmel :)
Eladott Ország
@Clavigo: Így igaz, az utóbbiban nem vagyok biztos. "A történelem arra tanít meg bennünket, hogy az emberiség semmit sem tanul a történelemből." (Albert Einstein)
karma1
Vona meg a valasztasok elott nyilatkozott Veiszer Alindanak egy egyoras nagyon jo riportban, hogy mit fog csinalni, ha nem gyoznek a valasztasokon. Kuncze - koszoni szepen, de dolgozik, bar mar nyugdijas koru. Bajnait elorangatjak 4 evente, kiszelloztetik, aztan megy vissza az ideiglenes lecsoba. Karacsony Gergely miert tunt volna el? Tovabbra is a XIV, kerulet polgarmestere. (Bar orban tuzzel-vassal probalja karaktergyilkolni.)
A szelutott tyuknak meg nem most, hanem mar egy jo eve el kellett volna tunnie a sullyesztoben.
A schiffer meg koszoni szepen, o csak kamubol mondta, hogy visszavonul, csak a teljesen hulye egyedek hiszik el, hogy nem o mozgatja ungarral egyutt az lmp-t hatulrol...
Commenter
@karma1: Karacsony Gergely miert tunt volna el? Tovabbra is a XIV, kerulet polgarmestere. (Bar orban tuzzel-vassal probalja karaktergyilkolni.) Most kellene szólnia úgy ahogy akkor szólt. Legyen:
www.youtube.com/watch?v=x8NT5tPW-IE

"hogy ne haljanak meg az emberek a sürgősségin" ezt 5 hónapja mondta és itt van...
karma1
@Commenter: Az ertelmes emberek eddig is, a valasztasok ELOTT is tudtak, hogy orban agybeteg, elszakadt a valosagtol, es nincs semmi, ami emberiessegre osztonozne, - csak a hatalomert es a penzert el.
Az orszag mar 8. eve olyan szekeren szalad, ahol a hajto bedobta a gyeplot a lovak koze, es SENKI nem kormanyozza az orszagot, hanem kizarolag POLITIZAL, a sajat szajaize szerint.
Hagytak, hogy igy legyen - sirasnak helye nincs.
Kizarolag azokat az embereket sajnalom, akik oszinten elkovettek minden toluk telhetot a valtas erdekeben, de sajnos a bunozok gyoztek - ebben a menetben.
Figyeljetek arra, mi fog tortenni szeptember 8-tol oktober 5-ig a Kossuth teren. orban mar fel, idehivta szeptember 8-ra a vietnami kommunista part vezetojet, hogy a Parlamentnel intezkedhessen a TEK-esekkel - bar most meg fogja szivni. Es vajon miert megy 18-an putyinkahoz? Mi az, amit az elmult masfel honapban nem tudtak megbeszelni a foci vb-n?
Hat lassuk, mi johet meg.
Commenter
@karma1: Es vajon miert megy 18-an putyinkahoz? Mi az, amit az elmult masfel honapban nem tudtak megbeszelni a foci vb-n? Igyi szudá Vologya? Meg a kirgizisztáni nomád tábor is...?
karma1
@Commenter: Kurultaj meeting? (kover koteles vednoksegevel, keletre segget nyalva?)
Commenter
@karma1: Kizarolag azokat az embereket sajnalom, akik oszinten elkovettek minden toluk telhetot a valtas erdekeben, de sajnos a bunozok gyoztek - ebben a menetben.
www.youtube.com/watch?v=NxMv9hB8PVM
Commenter
@kereső: papíron igen, egy orv tollvonással megölték. Ahogy ezt a fórumot olvasom az emberek többségének lelkében, emlékezetében most is él.
Eladott Ország
@Clavigo: ma, 14:41; Alföldi Róbert Chicago-ja,- zenés revüje-, rendkívül harsány és éles aktuálpolitikai és társadalomkritikát fogalmaz meg. A Gucci táskás hivatalnokokat, a korrupt vezetést és igazságszolgáltatást, a kellemetlenséget okozó, értetlen bevándorlókat, illetve a végszót adó Szózat előtt a következő sorral zárja le a darabot: "szeretnénk megköszönni önöknek, akik olyanná teszik országunkat, amilyen!”
Commenter
@karma1: Kizarolag azokat az ember(eke)t sajnalom, akik oszinten elkovettek minden toluk telhetot a valtas erdekeben:
ott áll egy ilyen ember a háttérben, szinte árnyékként, csendben...
www.youtube.com/watch?v=NxMv9hB8PVM...
én is nagyon sajnálom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.