Ne arcoskodjon, szépen csendben engedjen az erősebbnek és álljon félre autójával, ha észre veszi, hogy egy katonai konvojnak látszó ízé állja útját. Ez komoly dolog: hadgyakorlat. Bátor Harcos 2018 A Magyar Honvédség közösségi oldalán tudatja a lakossággal, hogy két nappal ezelőttől október végéig katonai menetoszlopok bukkanhatnak fel békés útjainkon.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Mi van?! Megint forró ősz lesz? Ez borítékolva volt... :((
karma1
@Commenter: Miutan Szabo Gabor Tuareg egyhonapos tuntetessorozatot hirdetett a Kossuth terre - ENGEDELLYEL! -, es amire valaszul orban gyorsan meghivta az indulo napra (szeptember 8. este 6-ra) a vietnami kommunista part elso titkarat (SZOMBATRA! sic!) csak hogy legyen indoka beszolni Gaboreknak, hogy nem jo, hogy a teren tartozkodnak, mert ugyanis hivatalos engedelyukk van a gyulekezesre.
Massal ugyanis nem tudja oket kitiltatni onnan.
Szoval figyelo szemetek a Kossuth terre vessetek, szombaton este 6-kor demokrata eskutetel a megjelent tuntetoknek. Oktober 5-ig tart a permanens demonstracio.
Erdekes lesz mindenesetre, mit es hogyan reagal le a puhos...
Commenter
@karma1: ennek a dögnek vége. Ha vér árán hát legyen. Csak legyen vége már és legyen aztán béke már.
Commenter
@Commenter: @karma1: Oh, and by the way I am very very sorry that Mr. Károly Grósz
is no longer with us. He would be the first to kick orban in the butt for plagiarising his speech and turning it into neo fasistic rubbish. Whatever Mr Grósz was he was not a fascist. Rest in peace Mr. Grósz and we apologise.
Commenter
@Commenter: @karma1: and because I respect Mr Grósz for telling us in not so many clear and highly misunderstood words, that the unreformable system is finished, but he cannot finish it, he should be re-evaluated. The so called Band of Four were a funny bunch: Mr. Nyers (economist fluent in English) Mr.Grósz (BA in Arts and fluent in Russian) Mr.Németh(Harvard educated economist and fluent in a number of languages) and Imre Pozsgay (BA in Arts and a phoney who became a member of fidesz.
Let us too, turn back in time, if that is what Orbán is doing, thank you to Denmark for making this movie:
www.youtube.com/watch?v=-tLQ9uGVe5o
kereső
Putyinék IS! nem most tartják erődemostrációjukat 300 ezer katonával?- kinai,és vietnámi részvétellel? A vietnámi kommunista párt főtitkárát meg most szombaton/ holanp fogadja orbán.
Mindenki azt gondol,amit akar. Ja és Magyarországon meghosszabbitották a rendkivüli állapotot, a tömeges illegális migrációra való tekintettel.
Sámannus
@Shikari:Jó van má baszkikám sokat vicsorogsz itt mindenkire, nincs rá okod mié csinyálod?
silber13
@Shikari: Te nagyon hülye! A liberális szó jelentéését sem ismered, csak túráztatod a pofádat!:-))))
Sámannus
@Shikari: Te itt nem csinyálsz semmit csak rókázol az ország kétharmada nem lehet egyharmad seggfejkém. Állj vigyázzba és húzd be a farkad!
silber13
@Shikari: Bruhaha!!! Mondtam, hogy nem ismered a szó jelentését!:-))))) Te tényleg egy rettentően buta stupid alak vagy!:-)))))
silber13
@Shikari: Mert te" Mátyárnak" érzed magad, kis dákó romcsi intruder?:-))))) Kellene az ország nagy reésze egészen a Tiszáig??
silber13
@Shikari: Figyelj te iszonyúan hülye! Miféle hadgyakorlatról ugatsz, mikor becsületes hadseregünk sincs, nulla felszereléssel, de helyette rengeteg mindenféle főnökkel? Ezek az úgynevezett katonák az lső puskalövésre a La-Manche csatornáig meg sem állnak!! Vagy te mjd az elsősorban menetelsz egy golyózáporban, mint a geroj Ivan Kosevoj

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.