Strasbourgban azt tudtuk meg Orbán Viktortól, hogy soha nem vetemednének a másként gondolkodók elhallgattatására, a kioktatás pedig kommunista tempó. Valóban?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
“Újabb magyar siker! A Fidesz-KDNP ezúttal az Európai Parlamentben szerzett kétharmadot. Gratulálunk, miniszterelnök úr!” (Magyar Kétfarkú Kutyapárt)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
“Újabb magyar siker! A Fidesz-KDNP ezúttal az Európai Parlamentben szerzett kétharmadot. Gratulálunk, miniszterelnök úr!” (Magyar Kétfarkú Kutyapárt)
papa.49
Még jó hogy az ülésterem mennyezete nem szakad le ekkora HAZUGSÁG hallatán !!!
division
Valóban nem oktattak ki soha senkit, max. eltávolították akik nem velük voltak hanem ellenük. Tudnék mesélni mik zajlottak csak itt nálunk a városban. Szomorú vagyok hogy annyi év Fidesz megvédés után ilyet is le kell írnom.
csak úgy....
@division: Ne törödj semmivel és senkivel! ,-aki azt állítja,hogy még soha és semmiben sem csalódott az hazudós! ;)
division
@csak úgy...: Az ovit 5 milliós pályázati pénzből kövezték most ki, gyönyörű lett, de 2 milliónál több nem lehetett az egész munka anyaggal együtt. Vajon hová tűnt három? A pap vállalkozó jó barátja csinálta a munkálatokat, neki is meg kell élnie valamiből, no meg a pap sem kap pénzt istentől, meg kell osztozni rajta...Közben a valaha szebb napokat látott szeretet otthonból kirúgták az összes olyan dolgozót aki értette is a munkáját, volt aki magától ment el a feszültség miatt, keverik a gyógyszereket össze-vissza, kurva büdös van a folyosón, egyre többen halnak meg akik bemennek havi 120 ezerért. Sok hasonló dolog az utóbbi hónapokban halmozódott fel, és már úgy érzem nem lehet védeni mindig a védhetetlent. Oké, nejem mint vezető jól keres, nyelvi pótlékkal együtt lassan eléri a 300 ezret, az ovinak sem lesznek pénzügyi gondjai, de akkor se tegye el a pénzt egy vizet prédikáló, mindent szétromboló lelkész.
RonaGyuri
@papa.49: mikor megtudták a karbantartók, hogy az ember, aki még sohasem hazudott engedélyt kért és kapott a hozzászólásra: megerősítették! =))
dr. prédikátor
@division: Bízom benne hogy lassan megvilágosodsz! A papnak meg biztos nem Isten a barátja hanem a geci viktor szopkin!!!
papa.49
@RonaGyuri: Gondolom nem cigányosan lett építve se !!!
Mobil123
@division: Látom megint besokaltál ... ezt mondtunk Neked már evek óta de csak védtek őket. (persze a másik fele sem jobb ...)
division
@Mobil123: Vannak ilyen napjaim:-)) Egyébként meg túl sok olyan történt errefelé is az utóbbi időben, amiket már egy Fidesz párti ember sem képes jó szemmel nézni.
division
@dr. prédikátor: Mindig van amivel nem értek egyet, főleg újabban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.