Borzalmas dolgokat tehettek a kislánnyal a vízilabdázók.

A Blikknek nyilatkozott annak a kislánynak az ügyvédje ügyvédje, akit a rendőrségi feljelentés szerint hónapokig zaklattak szexuálisan, feltehetően két vízilabdázó, egyikük a kislány edzője.

Az ügyvéd azt mondta, régóta van a jogi pályán, de ennyire durva üggyel még sohasem találkozott.

„Szörnyű történeteket mesélt el a kislány. A legbrutálisabb felnőttfilmeket idézte a mondandója, hallgatni is borzalmas volt”

– mondta dr. Gerencsér András.

Megdöbbentő részletek derültek ki a sportolók áldozatának ügyében

A hivatalos dokumentumban az szerepel, hogy

két közismert magyar sztársportoló hosszú hónapokon keresztül folytatott szexuális kapcsolatot egy akkor mindössze 11 éves kislánnyal. A kiskorú áldozat jelenleg 13 esztendős.

A rendőrség megkezdte a nyomozást az ügyben. Ennek részeként a kiskorú áldozatot pszichológiai és orvosi vizsgálatnak vetik alá. Előbbi során a szakemberek meggyőződnek arról, hogy a kislány valóban igazat mond-e, utóbbi eljárásnál pedig a szexuális együttlétekre utaló nyomokat vizsgálják.

Cikk- és címlapkép: Pixabay (illusztráció)

(Blikk)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Egy portál szerint állítólag a két vízilabdázó: Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@jancsipapa: ajaj...akkor viszont van aki biztatja...mert egyedül nem hiszem, hogy ilyen bátor lenne.
jancsipapa
@wagabund: vagy nagyon ostoba ,kezelhetetlen . És hallja ,látja és azt szűri le ,hogy elég ilyet mondani és ugrik a világ .
csak úgy....
@Shikari: 08:33 tibim! ,végre egy jó ötlet! a hazugoknak be köll varrni a lukát !:) te meg orbán, kisolló nélkü szarni sem bírnátok...
anima
Te idióta, felnőtt nők nem mernek beszélni az őket ért nemi erőszakról éveken keresztül a szégyen miatt, akkor mit vársz egy 11 éves kislánytól?
SystemError
@Shikari: Ez nem az első, hogy a látens buzi frusztrációdat nőkre vetíted ki.Gyűlöld a nőket, de a kislány viszont új szint...Retkes egy fasszópó geci vagy te!
division
@Aki Én: @SystemError: Ha ez mind igaz és bizonyítékot nyer akkor máglyára velük, de várjuk meg valóban mi sül ki belőle. Azért voltak már rá példák amikor egy gyerek bosszúból tett tönkre valakit hasonló vádakkal. Valóság szagúnak érzem én is egyébként, de majd eldöntik akik ehhez igazán értenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.