Egész héten száraz, meleg idővel kell számolni, de szombattól drasztikus lehűlés várható.

Szombatra jósolják az évszakváltást

A Köpönyeg.hu-ra hivatkozva a Blikk azt írja: az előrejelzések szerint, hétfőn fátyol, illetve gomolyfelhők zavarhatják meg a kellemes napsütést, azonban esőre nem kell számítanunk. A reggeli hőmérséklet 5 és 15 fok között, míg délután 24-29 fok között alakul.

A nyárias meleg keddtől egészen péntekig kitart majd, a csapadék továbbra is elkerül bennünket. Reggel 14, míg délutánonként 27-29 fok várható. A DK-i szél csak néha támadhat fel.

Szombattól markánsabb lehűlés várható, a felhőzet is erősen megnövekszik, feltámad az ÉNyi-szél, illetve érdemes lesz kéznél tartani az esernyőket, ugyanis több helyen alakulhat ki eső, zárporeső.

Vasárnap is maradnak a felhők és az eső. A hőmérséklet 15 fokra csökken, az ÉNyi-szél pedig felerősödik.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Kedves Időjósok! És melyik szombattól. Mert most vasárnap van, és szép az idő. És olyan ősziesen meleg. Szóval, vénasszonyok nyara. Konkrétan.
vladimir putin
@advocat: több tiszteletet a magyaroknak!
Orbán Viktor Személyes Miniszterelnök Úr jósolja a korszakváltást az időjárásban!
És megint igaza lesz!
Micike
@advocat: A kedves időjósokat (pl.: Pataki Zita, Gál Noémi, Gesztesi Máté, Onyutha Judit, Horváth Szilárd, stb.) ne kérdezd, ők nem tudják, ők csak bábuk, a televízióban súgógépről felolvassák a szakemberek, a meteorológusok előrejelzéséit.
Néhány az ELTÉ-n végzett valódi meteorológus előfordul azért a kamerák előtt (Németh Lajos, Visy Károly, Reisz András, Véber István, régebben Aigner Szilárd, Pártai Lucia), de ma már a szakértelemnél fontosabb, hogy inácskától-onácskáig mindene kint legyen a bombázó időjósnak.
Az ősz a meteorológusok szerint jövő szombattól jön, most még tart az indián nyár :))))
wagabund
@vladimir putin: mintha Rejtő Jenő vezette volna ujjaid...
:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.