A Vas Megyei Főügyészség vádirata szerint a három vádlott 2017 tavaszától  csicskáztatta a velük egy zárkában lévő rabot, aki belehalt a kínzásokba. A csicskáztatás a jelenkori Magyarország társadalmi jelensége, tulajdonképpen úr-szolgai, sőt rabszolgai viszonyt jelez. Becslések szerint 30-40. 000 fő él jelenleg csicskaként, elsősorban vidéken," (Wikipédia) illetve tegyük hozzá: a büntetés végrehajtás keretei között.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Korábban Gyulán történt hasonló eset! Persze ott is cigányok gyílkoltak!!!
Rockxy
Vannak hasonló helyzetek a diplomások körében is.
Haláleset nélkül, de végtelenül megalázva embereket munkahelyi függőséget kihasználva, satöbbi.
emerencia
@Rockxy: Ismerek olyan 3 éves főiskolát végzett korombéli üzemmérnököt, aki minden munkahelyén kieszközölte, hogy tanfolyamra járhasson a cég pénzén de utána mindig kiderült, hogy a konkrét mérnöki munka nem megy neki. Ami viszont az értékrendjében technikusi munkának számít, azt lealacsonyítónak, csicskáztatásnak tartja. Így előbb utóbb mindenhol kitellett neki. Végül kikötött a szakoktatásban. Ott ellesz nyugdíjig.
Eriksson
@emerencia: Így van ez. Aki semmilyen gyakorlati munkára nem alkalmas az elmegy tanítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.