A Nézőpont Intézet azt javasolja: ezentúl automatikusan a bankszámlákra utalják át a nyugAz intézet a Pénzügyminisztérium, a Magyar Nemzeti Bank, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a piaci szféra képviselőinek részvételével tartott konferencián ismertette gazdaságfehérítési terveit - számolt be róla a zoom.hu. A szakértők szerint a gazdaságfehéryítés legfontosabb eszköze az elektronikus pénzügyi szolágltatások minél szélesebb körű alkalmazása lehetne - belátható ugyanis, hogy ha a pénzmozgás nyomon követhető, bármilyen visszaélésre nyilvánvalóan jóval kevesebb lehetőség nyílik.díjakat.

(Forrás: blikk.hu, 1magyar által)

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Azok a nyugdíjasoknak ahol már csak postás autó viszi ki azok melyik bankba kaphatnák a nyugdíjukat. Már a 2000 lelkes településeken is sok helyen nincs semmilyen bank. Ja mert a nyugdíjasok a nagy korrupciósak. Tőlük fog kifehéredni a gazdaság.
Mondom Palkovicsnak agyára megy a miniszterség.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@CsipkeRózsa: Azért álca, mert ha kivándorolni szeretne valaki Izraelbe, nem a vallást, hanem a származást kell igazolni. Származási alapon válogatni a letelependők között pedig nem emberbaráti dolog!
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 08:56

A vallás és a származás kifejezése összemosódik, szinte ugyanazt jelenti. A zsidóüldözésnél sem tettek kivételt a kettő között. Valaki vagy zsidó, vagy nem zsidó, Izraelben azt is elfogadnák, ha valaki betért zsidó.
Shikari
@CsipkeRózsa: Az viszont elég probléma mert felveti a származási alapon történő megkülönböztetés veszélyét és az apartheidet!
Ilyen alapon hozták a nürnbergi faji törvényeket is!
CsipkeRózsa
@Shikari: Hiába próbálkozol, ott elég, ha a vallásod zsidó, ezt nevezik származásnak is. Nem apartheid!

Próbáld ki, térj be a zsidó vallásba, befogadnak téged, mint zsidót, akármilyen a származásod.
Shikari
@CsipkeRózsa: Tudtommal ez Izraelben nem játszik. Ott bizony igazolás kell a zsidó származásról.
CsipkeRózsa
@Shikari: Azt senki sem tudja úgy igazolni, hiszen elég, ha a vallása zsidó, az származásnak is vehető. Mondtam, próbáld ki.

Egy betért nő gyermeke is zsidónak minősül, aki az anya betérése után megszületik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok