Kormányinfót tart a miniszter, aki szerint jogilag nonszensz számon kérni Orbánon ezeket az utakat, de erkölcsileg is. Paksi hitelmódosítás pedig ezzel az Európai Bizottsággal nehezen képzelhető el.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mi a probléma? Utazott Garancsi magán gépével, vagy nem?
Ha a válasz igen, akkor az bizony megvesztegetés, korrupció! Ennyi!
Annak idején, ellenzékben felháborítónak találták? Igen!
Lemondott az utaztatott? Igen!
Akkor most miért más a leányzó fekvése? Amiért ma már nem pofátlan a kétmilliós, sőt annak a duplája fizetés sem?
Na ezt kéretik indokolni! A dajkamesét a híveknek mondják!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Ezért már jobb helyeken lemondanak. De kis hazánk mikor volt jobb hely?
Nessy
Mi a probléma? Utazott Garancsi magán gépével, vagy nem?
Ha a válasz igen, akkor az bizony megvesztegetés, korrupció! Ennyi!
Annak idején, ellenzékben felháborítónak találták? Igen!
Lemondott az utaztatott? Igen!
Akkor most miért más a leányzó fekvése? Amiért ma már nem pofátlan a kétmilliós, sőt annak a duplája fizetés sem?
Na ezt kéretik indokolni! A dajkamesét a híveknek mondják!
magyarbakancs
Egyetlen egy Nyugat -Európai államférfinak,miniszternek,kancellárnak nincsenek magán gépes útjai ,és ilyen zakkant szokásai csak a Kelet-Európai kis minidiktátoroknak volt.van,lesz ilyen szokásai.
Mert ök a Kelet-Európa minidiktátorok a világ közepének képzelik magukat.Vallás mögé bebújva politizálnak ,és váltják meg a világot.
Én meg céltábla közepének.
RonaGyuri
és ki járat le kit? Garancsit járatja le Orbán társasága: vagy fordítva?
RonaGyuri
nos a derék Gergölnek majdnem igaza van, hisz nem csak vagyonnyilatkozati, de személyi jövedelemadós csalás is Orbán részéről és persze Garancsi sem kóser!!

Istenem, ha egyszer épp arra volt dolga

az élet egy nagy mókamester csodálatos fatális véletlenek vannak

Igazából a derék szószátyár Hollik mester egy fél mondata indított arra, hogy egy már régebben többször felvetett dolgot újra elővegyek.
Ez a derék párt-csinovnyik azt tudta mondani, hogy: „A barátság így működik, teljesen természetes. Elvitte oda, ahová amúgy is ment”. Most hagyjuk a dolognak azt részét, hogy Garancsi és Orbánt. Beszéljünk csak a repcsiről. No meg arról fatális véletlenről, hogy annak, gépnek épp arra akadt dolga, sőt mint tudjuk a mocskos átlátszó nem átallott utánajárni a dolgoknak és úgy találni, hogy egyes repcsik és egyes cirkálók mozgása tele van véletlenekkel. valahogy mindig a hazai potentátok útjába kerülnek. S ha már ott van és épp arra megy, akkor miért is ne. Az úttörő ahol tud segít, vagy nem? =))
A célzás hogy én erre már rácsodálkoztam az a mi drága jó Toncsik, pontosabban az ő zseniális asszonkája kapcsán vetettem fel. Azon, hogy az élet úgy hozta egy helikopter járt éppen arra, máskor pedig pont abban a városban volt üzleti ebédje, ahol a férjem uram és barátai meccset néztek.
Ráadásul a dolog úgy áll, hogy ezek a fránya eszközök csak nevükben magán-ok, ezekért bizony cégek fizetnek. S et azt jelenti, hogy az a bizonyos épp arra járásukkal is akadnak gondok. Tartok tőle, hogy kedves vendéglátó ezeket a sajátcélú felhasználásokat nem fizetik be a kasszába!!! =))
Eladott Ország
Hát persze. A magyar ember hülyítve, zsibbasztva jó, ha nem kérdez, csak bólogat, ha nem gondolkodik, hanem ökölbe szorul a gyomra a gyűlölettől.
kereső
@RonaGyuri: ha úgy állnak a csillagok!,akkor egymást is.
Aki Én
Jogilag is, hát még erkölcsileg kötelező számon kérni, hiszen ez színtiszta korrupció.
tudode
Ami az éppen reghálók REPÜLŐGÉP HASZNÁLATÁVAL VALÓ cigánykodást "is" illeti, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úrba BELESZÁLLTAK ezek a "csuti" által átprogramozott fideritaszos ifjak, akiknek üzente anno a szintén lejárt lemezű, hogy a keletnek ajtót nyitottunk 2007-ben, oszt 2014-ben kitártuk:
.
És visszaköszönt a múltból Petya a lejárt lemezű frakcióvezetők gyöngye:
.
----- Egy félresikerült politikai támadás háttere
www.politicalcapital.hu/konyvtar.php?article_read=1&article_id=1703
.
""""Szíjjártó Péter szerint „a kettős mérce érvényesül abban, hogy amikor korábban Orbán Viktor utazott magángéppel, akkor az MSZP hevesen tiltakozott, viszont Gyurcsánynak – úgy látszik – mindent szabad” (Magyar Nemzet, 2006. szeptember 5.). A Fidesz szóvivőjének reakciója jó példa arra, hogyan válik egy pillanatnyilag logikusnak tűnő politikai támadásból könnyedén politikai öngól.
.
Kommunikációs szempontból logikusnak tűnik a Fidesz részéről, hogy új frontot nyit Gyurcsány Ferenccel szemben, azon az alapon, hogy miközben mindenki a megszorításokról beszél, addig a miniszterelnök egy útjára több millió forintot költ el az adófizetők pénzéből. Szíjjártó Péter nyilatkozata azonban inkább arra volt jó, hogy támadhatóvá és így hiteltelenné tegyen egy éppen kibontakozó bírálatot, ami arra épült, hogy a kormány álláspontjával szemben a luxemburgi miniszterelnök semmilyen véleményt nem mondhatott a konvergenciaprogramról, hiszen a találkozó idején annak még nem létezett angol nyelvű fordítása. A kormány szempontjából hátrányos lett volna, ha ezzel kapcsolatban kényszerül védekezésre, mert ezzel megerősítette volna az egyeztetés hiányáról, a „látszategyeztetésekről” szóló bírálatokat.""""
.
Még egy ilyen adomát/öngólt, s a RENDŐRSÉGNEK ADOMÁT ezeket a POLITIKAI SZÉLHÁMOSOKAT!

.
Eladott Ország
Emberek! Ezek feltalálták a működő kommunizmust! Csak nekünk felejtettek el szólni. Nekem úgy dereng, az volt a koncepció ezzel a kommunizmusépítéssel, hogy amikor végre sikerül összerakni, akkor jön a jó világ. Nem fog kelleni pénz se, semmi se. Bemegy a polgár – vagy hát elvtárs – a boltba, rábök arra, amire szüksége van, a boltos becsomagolja, ő meg hazaviszi. Valahol megnyílt a kommunista NER bolt, csak nekünk még nem mondták meg, hol. Oda besétált Garancsi, rámutatott egy repcsire, hazavitte. Meg besétál Mészáros Lölö, aztán hol egy luxusautóval, hol egy jachttal, hol egy focicsapattal, egy szigettel a hóna alatt távozik. Mikor mire van szüksége. Szóval ezek tényleg értünk gürcöltek éjt nappallá téve, mi meg kételkedtünk benne. Vagyishát én. Pedig megcsinálták! Kitört a kommunizmus! Mindenki igényei szerint jut hozzá a közös javakból ahhoz, ami kell neki.
papa.49
Egy politikusnak úgy kell élni ,,ne csak ne lopjon, de úgyis nézzen ki, hogy nem lop a közösből,, ilyen egyszerű, és már nincs is miről beszélni !!!
kereső
@RonaGyuri: 11:28, mivel a gépnek csak az üzemeltetőjét nevesitették-ezért a tulaj neve "ismeretlen"-vagy garancsié,vagy nem.Garancsi bérelte,vagy nem is ő?Valami köze lehet a gépnek valaki magyarhoz,mert miért is itt dekkolna állandóan Budapesten,ha nem ezért.
Nagy kérdés,hogy a gépet milyen célból bérelte ???garancsi valamelyik cége- mert ha a vidi a bérlő,akkor akár még üzleti célúnak is elmegy a meccses repülés, de a yacht látogatás már semmiképp sem.Tehát- TAo alapnövelés-és társasági adó.
ÁFA : nem vonható le egyik esetben sem.A magáncélú használat "vállakozásból történő kivonás"= értékesités: ami áfa köteles./fizetendő áfa keletkezik/
Szóval nem csak magánszemély szja, hanem egyéb adókötelezettségek IS lennének itt.( semjén vadászata dettó).
RonaGyuri
@kereső: na csak az lenne igazán pikáns, ha a Vidi lenne "tulajdonos"!!! =))
kereső
@RonaGyuri: na ja-akkor már tényleg tudnánk,hogy ki a 17 milliárdos gép gazdája.Mert igy csak találgatás-bár gondolom,itt is megvan a többszörös,szövevényes cégháló- aminek a felfejtéséhez már igazi sakknagymesteri képesség,és nagyfokú türelem kell-meg némi ismeret külföldön.
RonaGyuri
@kereső: ne már, ezek a csapatok döntő mértékben állami pénzekből vannak fenntartva!!! =))
kereső
@RonaGyuri: ha közvetlenül!!! a vidi a tulajdonos, akkor még nagyobb a xar a palacsintában- hiszen akkor tao pénzen vették a repülőt,tao pénzen bérlik "vissza"-és taot +áfát csalva számolják el a költséget.Atyavilág!!!
Eladott Ország
Az mennyire erkölcsös, tisztességes, hogy a nagy állami beruházásokat kizárólag Orbán strómanjai nyerik? Arról nem is beszélve, hogy még véletlenül sem sikerült egyetlen egy állami nagyberuházás a tervezett költségen megvalósítani, annak ellenére, hogy az eredeti költségvetések is vastagon készülnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.