Székely László, a kirúgott szívsebész ügye érzékenyen érintette Tiffán Zsoltot, aki korábban szintén páciense volt a professzornak.

Egy fideszes képviselő életét is megmentette a kirúgott szívsebész, a politikus kiállt a doktor mellett
Fotó: Pixabay

Szívhez szóló Facebook-posztban állt ki a volt fideszes képviselő, Tiffán Zsolt a Kardiológiai Intézettől elbocsátott Székely Lászlóért – vette észre a hvg.hu.

A bejegyzés arról tanúskodik, hogy Tiffán nem tud szó nélkül elmenni amellett, amit Dr. Székely Lászlóval művelnek, mivel neki köszönheti, hogy túlélte a visszafordíthatatlan szívburokgyulladást. 

Nem okoskodott, hanem pontosan elmondta, hogy egy nagyon nehéz műtét lesz ez, amit nem biztos, hogy túlélek

- írja a politikus, aki több a többi orvosra és ápolóra is hálásan gondol.

Székely Lászlót azért rúgták ki az intézetből, mert egy vészhelyzet során külső orvost is bevont a műtétbe. Egyik műtétre váró, volt betege az orvos menesztését követően meghalt

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Vettem a fáradtságot és bele olvastam Tiffan Zsolt faszabuk bejegyzésébe. A hozzászólók bizony elgondolkozhatnának, ha lenne agyuk (politikai nézetüktől függetlenül)... Csöpög a gyűlölet, megy a szöveg, hogy csak azért mentette meg a doki mert fideszes. Ezt én a doki nevében is kikérem magamnak. Székely doktornak minden betege egyforma. Nem tesz különbséget fiatal, idős, gazdag vagy szegény között. Ő az aki betartja amire felesküdött, mindig a beteg érdeke, élete az első...Az pedig, hogy Tiffan-nak nem kellett várnia a betegségéből adódott. A sürgős eseteket mindenhol előre veszik, ezt a saját bőrömön tapasztaltam a Honvéd kh-ban a kardiológián.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@karma1: micsoda hazudozás folyik ebben az ügyben IS!
karma1
@kereső: Gondolom, nem csodalkozol ezen, csak szomoru vagy... De nagyon,... Mint en,... Igy lehet tonkretenni egy ertekes embert, igy lehet egy tollvonassal lenullazni valakinek a munkassagat
Ahoza csak nyulnak, ott a totalis rombolas jon utanuk...
kereső
@karma1: igen, szomorú vagyok-és dühös IS!
karma1
@kereső: Elnezest a szokimaradasokert, de az internetem neha masodpercekre leall, es amit akkor gepelek, nem jelenik meg a hsz-ben. Nem ez az egyetlen ilyen hsz-m, ahogy elnezem, sajnos...:o((((
gazdag dezső
Sajnos ilyen ország,és ilyen emberek sokasága ez itt! Nagyon nagy tisztelet a kivételeknek .Egy igazán értékes kiváló szakemberről /SZÍVSEBÉSZRŐL /van szó ,aki napi kettő műtétet tud elvégezni!! Egy ilyen ember óriási érték !! Csak nálunk nem ,mert az egyéni érdekek ,a szakmai féltékenység,a basáskodó nagyfőnöknem nem tetszett! Mert talán mindenki tudja róla,hogy óriási értékes ember,de ezt nehezen viseli el az aki elküldte az állásából.!! Az ilyen basáskodó nagyvezéreket kellene kiirtani ebben az országból.Ezért az emberért mit megadnának sok más országban !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.