700 ezres ápolói bérek - az orvosok és ápolók elvándorlásának megelőzésére Romániában durván megemelkedtek a fizetések az állami egészségügben. Az orvoselvándorlás nem csökkent, és rtovábbra is gond, de lehet, hogy ezután a magyar ápolók és orvosok Romániába mennek dolgozni?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szivárog a zárt osztály. Orbán Viktor kisvasutas, Mészáros Lőrinc barátja, ősi bányászcsalád tagja, amatőr focista és mindezek mellett Magyarország minisztereinek jelenlegi elnöke eligazította az övéit Velencén, zárt ülésen. Na, innen – mármint a zárt ülésről – tudható az, hogy van baj gazdagon. Orbán Viktor ott tart, hogy még 13 év múlva is ő lesz a miniszterelnök (vagy az Európai Unió egyszemélyes elnöke, fene tudja) és akkorra mi leverünk mindenkit, mint vak a poharat, ugyanis 2030-ra utolérjük, sőt, megelőzzük Ausztriát. Merthogy a vezérnek víziója van. Az utcánkban is voltak egy embernek mindenféle víziói, de aztán a családja kihívta a mentőket és azóta, hogy kapott gyógyszereket, elmúltak neki a víziói. Már nagyon hatékony az orvostudomány. Csak mondom. Aki nem a propagandát falja reggeltől estig, az tisztában van azzal, hogy gyakorlatilag leszakadtunk és nem csupán uniós átlagban, hanem a régióhoz képest is. Bulgária még mögöttünk van, de ha így haladunk, még ez is változhat.
papa.49
@Eladott Ország: Hamarosan Bulgária is megelőz minket !!!
Aki Én
Szégyen és gyalázat a társadalmunkra nézve, hogy egy ilyen aljas maffia kormányt tart.
Eladott Ország
A bruttó átlagbér márciusban elérte a 4488 lejt (304 ezer forint), a nettó átlagbér 2704 lej (183 ezer forint) volt. Mind a bruttó, mind a nettó átlagbér 8,7 százalékkal nőtt februárhoz képest.
és a románok jóval mélyebbről indultak...
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/durvan_megugrottak_a_roman_berek.662113.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.