Sokféleképpen segíthet a rászorulókon. Nem kell nagy dolgokra gondolni, van, hogy pár szó is jól esik, vagy egy tál meleg étel, egy kiadós beszélgetés, van pénztárcakímélő és költségesebb megoldás. A lényeg, hogy a regnálóval ellentétben az Öné valódi segítség legyen!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nem csak a hajléktalanokon, azokon is segíteni kellene a riherongy ÁLLAM BÁCSINAK, akik a saját hajlékukban hűlnek ki, talán többen, mint akik az utcára kényszerűlnek.
.
------ Többen hűlnek ki fűtetlen otthonukban, mint az utcán
www.delmagyar.hu/szeged_hirek/tobben_hulnek_ki_futetlen_otthonukban_mint_az_utcan/2502757/
.
Míg EZEK, akiket vár a történelem szemétdombja VISZNEK MINDENT!
mackoka46
Micsoda adópénzeket befizettek ezek a nehéz sorsú emberek ! Befizették a pénzt többek között a jogállam és a szociális ellátás működtetésére. Aljas mocskos banda ezt nem úszhatjátok meg szárazon. Nem stadionokra fizetjük számolatlanul az adót ! A nyomornak és az aljasságnak van itt aranyfedezete, nem a pénznek.
kokopelli
@tudode: @mackoka46: .."azoknak" nincsen "szócipelője",mint a narancsos
törvényhozóknak,akik minden vélt és valós lepkefing ellen megvédik őket!
picike1
nem veszem ki a más lábából a szálkát hogy utána én járjak rajta ,mert az nagyon fáj azon járni (én ezt tanultam ez a tapasztalatom és nem is segitek )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.