Beszámolók szerint többször is megütött egy nővért az egyik orvos az ajkai kórházban. Az RTL Klub információi szerint mindez még szombaton történt.

Valami eltört az ajkai orvosban: megverte a nővért a kórházban

A kórházban az egyik cég dolgozói számára rendeztek véradást, amikor az orvos rátámadt a nővérre. Később azt nyilatkozta az RTL-nek, hogy sajnálja a történteket, de nem tudott uralkodni magán, mert régóta van feszültség kettejük között.

A kórházban vizsgálat indult az ügyben. A kórházban nem ez az egyetlen probléma. Néhány hete minden orvos felmondott az egyik osztályon, nem sokkal korábban pedig a nővérek távoztak az intézményből.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Kásler nem volt kéznél ? Onna jobban hiányzik a verés. Bár már attól sem jönne helyre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Nem egyszeru ma az orvosok helyzete, de azert a pofozkodasig eljutni,...? Na, ehhez mar legalabb par eve meglevo rossz kapcsolat kell. Kar, hogy nem tudtak maskepp megoldani az ellentetuket.
justhpeter
Kásler nem volt kéznél ? Onna jobban hiányzik a verés. Bár már attól sem jönne helyre.
wagabund
sima ügy...két nő akasztott bajuszt...bármi lehet...akár szerelemféltés is...
anima
Ez jó.
Amikor megverek megint egy cigányt, majd azzal védekezem, hogy valami eltört benne.
görbetükör
Az orvos is ember, ő is összeomolhat idegileg.
Edmond Dantes
Ez egy humánus verés,azonnal rendelkezésre állhatott a traumatológia,ha az ápolónőben is eltört valami.
Dr plágium
@görbetükör: Persze, de akkor sem meg engedhető a viselkedése. Mit szólnál hozzá, ha a főnököd jól pofán vágna mert valami baja van veled?
Dr plágium
Az ilyen orvos itt ragad, az empatikus, nagy tudással rendelkezők pedig külföldön folytatják...
Edmond Dantes
@görbetükör: Az ápolónő is ember,gondolom.Szép új világ vár ránk,ha a problémáinkat így akarjuk megoldani és ezt nagyon humánusan meg is értjük.Függetlenül attól,hogy kinek volt igaza..Hát akkor gyerünk,ökölharcra magyar!
wagabund
már csak egy kérdésem van...ilyen lelki állapotban, remegő kézzel hányszor szúrtak mellé,..
(azóta nem adok vért, amióta egy idegbeteg aszisztens szétszúrkálta az eremet)..
Commenter
A beteg üti az orvost, a mentőápolót, az orvos üti a nővért...egyre több az ilyen eset, azt hiszem idegileg mennek rá az eü dolgozók és a betegek is az amúgy is leamortizált egészségügyre,de azért egy idősebb kolléganőt megütni...
görbetükör
@Edmond Dantes: Idegösszeomlásnál nem gondolkozik az ember. Sose tudd meg!
Nem az orvos a hibás, hanem a gyalázatos körülmény, ami minden, csak nem európai szintű!!!
görbetükör
@Dr plágium: ha beteg lenne, nem beszámítható, semmit. Az baleset.
Jól pofán azt kellene vágni, aki miatt ilyen körülmények vannak!
Commenter
@görbetükör: ahogy írod, van az a pont, ahol már nem gondolkodik az ember, az idegösszeomlás is ilyen, ezért is van a címben gondolom hogy "vmi eltört az orvosban" az "eltört, elpattant stb. benne valami kifejezést idegösszeomlás esetén szokták írni. Ki tudja hány túlórát vállalt, mennyit ügyelt stb csak az utóbbi hetekben ez az orvos (is)...nem a tettét védem, csak azt hogy szinte már elviselhetetlen körülmények között dolgoznak, néhol "tábori" körülmények között...
Dr plágium
@görbetükör: @Commenter: Nekem ez egyszerű személyes ellentétnek tűnik.
görbetükör
@Dr plágium: az is lehetne, ha nem lennének azok a körülmények, amik.
Minden tűrőképességnek van határa.
Commenter
@Dr plágium: lehet, de akkor talán azt kellett volna kérelmeznie az orvosnak hogy ne kerüljön egy műszakba ezzel a nővérrel. Így nem is véletlen hogy szakadt a cérna ha utálták is egymást és talán még szakmai ellentétek is voltak köztük...a körülmények még csak rátettek még egy lapáttal minderre...
Commenter
@Horizont: bízom benne, hogy amiként a savas orvos (és minden más erőszakos bántalmazó is) megkapja büntetését. Azt írod nem volt semmi idegösszeroppanás, de mivel az illető orvos és ahogy írod feljebb van a ranglétrán még ráfoghatják az egészre az idegösszeroppanást, de a beteg tanú miatt talán mégsem...
Commenter
@Horizont: pedig hol lennének az orvosok az ápolók, asszisztensek nélkül? Ki kellene hogy egészítsék egymást a saját és a beteg érdekében is. De nem. Itt még mindig alárendeltség és elavult hierarchia van. Nyugaton egész más az orvos-ápoló viszony.
solidedge
Jó, jó pofon vágta. De nem ölte meg.
Eriksson
...és semmit sem tudunk az okokról, az előzményekről. Talán ha valaki elmondaná...

Lehet, hogy csak egy füles volt? Mert azt bizony néha kiérdemelne egy-egy okos nővér, aki orvosabb az orvosnál, saját fontosságának tudatában.
Eriksson
@Dr plágium: Köszi a linket. Ebből a posztból viszont még mindig nem derül ki, hogy mik voltak az előzmények. Ok nélkül még a kutya sem harap.
Commenter
@justhpeter: a tegnapi nap rejtett kamerás RTL-s riportot elnézve a tovább rohadó eü-ről és a kórházakban uralkodó embertelen állapotokról onnan leginkább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.