I. Szilvia és párja 2013 óta élt élettársi kapcsolatban éltek, és nevelték az asszony korábbi kapcsolatából született két kiskorú gyermeket. A vádlottak munkahellyel nem rendelkeztek, vándorló életmódot folytattak, rokonoknál, barátoknál, albérletben laktak Ózdon. Rendkívül rossz szociális körülmények között éltek, elhanyagolt környezetben, alapvető bútorok nélkül. Megfelelő higiénés körülményeik nem voltak, illetve sokszor lehetőségük sem volt arra, hogy főzzenek. A nagyobbik gyermek 2013-ban kezdte meg az általános iskolát. Elhanyagolt, gondozatlan volt a külseje, felszerelése hiányos volt, ruházata pedig nem volt az évszaknak megfelelő. A gyermek nem fejezte be az első osztályt. A szülők nem biztosították a mindennapi és megfelelő élelmet sem a gyerekeknek. Számos alkalommal a kicsik előtt éltek szexuális életet, illetve arra kényszerítették az akkor 8 és 2 éves gyermekeket, hogy szexuális cselekményeket végezzenek. A férfi egy alkalommal a kisebbik gyermekkel aktust is létesített,

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem volt kedvem egyaltalan elolvasni a cikket, csak az elso nehany sorat olvastam: ha 2013 ota elnek egyutt a ferfi meg a no, hogyan lehet a ferfi "neveloapja" a 2 eves gyermeknek?
Mondjuk a valasz mar nem erdekel, mert ha megtette, akkor 1000 ev talpig vasban az Alcatrazban.
Es orban EZT a kulturat felti a migransoktol...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@karma1: Ma már a fel emelt csp.-ért nagyon is tudnak trükközni. Össze vissza hazudnak pedig látni, hogy együtt élnek de a lakcímük meg más.
csipetke
@szaboria1: 7:22 Nálunk ha ideköltözik egy család,az előző hely védőnőjétől azonnal jön az imél,és még tán ide se ért a család,a védőnő már keresi is őket.Itt jól meg van szervezve a dolog.
csipetke
@karma1: 6:44 6:52 6:56 Egyetértek,a fidesztrollokat meg ma pont [email protected] családipótlékot asszem 10 éve nem emelték,és csodálkoznak,hogy kevés a gyerek.Ott születnek,mint ez a család a cikkben,ahol talán fogamzásgátlóra,vagy gumira se volt pénz,abortuszra meg végképp.A nyomor pedig újratermeli önmagát.Ennek az országnak a szociális ellátottsága szépen-lassan lesüllyed a harmadik világ legjobban tönkrevágott országai közé.
Borsodi
@karma1:Orbán nem félt senkit bárkin átgázol,csak saját magát védi.Az ilyen emberek szavaztak rá főleg, .Ózdon már lassan nem is érdemes lakni,ezek a beilleszkedni soha nem akaró ingyen élő gazemberek teszik tönkre az országot.Nem érdemelnek mást csak halált.Rosszabbak mint a migránsok ezektől kéne a Magyarokat megvédeni mert ezek élősködnek rajtunk.Egy olyan párt kell aki vissza állítja a halál büntetést,és a rendőröket felruházza jogokkal nekik legyen hatalmuk és fizetésük,nem a politikusoknak akik csak pofáznak
vacsi
Ilyenkor az anya miért is nem büntethető?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.