Méretes mérföldkőhöz érkezett a hazai liberális politikai élet, hiszen a konzervatív, kiábrándult fideszesekből álló tömegpárt, milliók utolsó reménye, a Momentum felvételt nyert az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségébe (ALDE). Picit mi is összezavarodtunk, hiszen a Momentum az utolsó lehetőség volt a fasiszta éjszakában, egy markáns és egyenes gyűjtőpárt, mely a sötét diktatúrába belesántult rétegeket volt hivatott felszívni. Ez a párt pedig most a még nála is kevesebb szimpatizánssal rendelkező Magyar Liberális Párttal került egy platformra, aminek örömére Fodor Gábor írt meleg hangú közleményt. Fodorék majdnem egy egész százalékot tudhatnak magukénak a biztos választók köréből, a Momentum mögött pedig legalább kétszer ekkora irdatlan tömeg sorakozott fel. Érik a kormányváltás! Fodor Gábor üdvözlete csak még világosabbá teszi, hogy a magát jobboldalinak mutató, konzervatív attitűdöket és mintákat hangoztató Momentum valójában egy újabb SZDSZ kísérlete volt. Az álcázás...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Fogsz te még náluk gazsulálni, szívni és nyalni gyökér.@durbincs:
Sámannus
@durbincs: Sokat füvezel azért írsz egyre több marhaságot. Gabesz segített orbánviktort is megalapítani,de hozzád hasonló gyors leépülésében már a kerekeinek a felét szanaszét hagyta, az elveit meg a maffia nyüvi el.
verőce21
Az a Napnál világosabb volt mindenki számára, hogy nemcsak ezek a belpesti zsidókölkök, hanem vagy féltucat pártocska alakult a szadesz romjaiból.
Remélem nem lesz nekik együttesen sem képviselőjük az EP-ben. De ez csak remény, mert itt az oldalon is az összes zsidó tollnok nyomja nekik reménytelenül.
bencemacska
@verőce21: ORBÁN mondja: 0 tolerancia M.o-n az antiszemitizmussal szemben!
Számodra nem parancs OV szava? Milyen fidesznyik vagy?
bencemacska
@durbincs: ma, 19:13
Még ezzel a szöveggel sem tudsz rávenni , hogy és PS-ra kattintsak!.?))))
RonaGyuri
Tényleg nagy a baj

Nem csak be-be csúszik náluk az ilyen, de az ECHO-TV még büszkélkedik is vele:

www.ustream.tv/recorded/118233228

Igaz a Vajnáról szóló elmélkedését azért annyira nem propagálják! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.