Négy év alatt négy lépcsőben emelik a fizetéseket.

72 százalékos béremelést ígért Kásler az egészségügyi közalkalmazottaknak
Fotó: Pixabay

Az egészségügyi, védőnők, egészségügyben dolgozó nem egészségügyi felsőfokú végzettséggel rendelkezők béremeléséről döntött a kormány – jelentette be az emberi erőforrások minisztere csütörtökön, Budapesten.

Kásler Miklós újságíróknak elmondta: négy év alatt négy lépcsőben emelik a béreket, ez 2022-re 72 százalékos emelést jelent.

2019 júliusától 8 százalékkal, 2020 januárjában 14 százalékkal, majd az év novemberében ismét 20 százalékkal emelkedik a bérük, 2021-ben pedig újabb 30 százalékkal

- ismertette.

A béremelésre jövőre 14,1 milliárd, 2020-ban 79,4 milliárd forintot szán a kormány.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Ezt a retkeskormu nagyon gyorsan megtanulta a fonitol: olyan csoro meg egyetlen kormany sem volt, hogy igerni ne tudjon: - igerni meg a koldus is tud - csak ki latja, hogy betartanak? Meg elenken emlekszem arra is peldaul, hogy tavaly amikor Botkat jeloltek ki mszp-s miniszterelnok-jeloltnek, akkor orban leutazott Szogedebe, es kellemesen elkvaterkazva milliardokat igert a szegedieknek, hogyha Botka tavolmarad a valasztasi harcbol. Botka visszalepett (megtortent, amit orban elvart), na, hol vannak a beigert milliardok? Inkabb meg jobban lerohasztjak Szeged koltsegveteset, mert Szeged tulsagosan benne van a kinaiakkal kotott , mocskosul hatranyos (a magyarokra nezve hatranyos) szerzodesben megjelolt epitesi teruletben, es orbanek nem erzik egyaltalan, hogy a kinaiak nagyivben szarjak le az o koldulasat meg pavatancat..:o((((
tulipan
@bakcsubakka: kinyomtatni kinyomtatták a Böskét! Most akarnak valahogy túladni rajta! Nem láttad a hirdetéseket??? "Ajándékozzon alkmazottainak Erszébet utalványtb KARÁCSONYRA"!
kissé felnőttem
én 300 % ot mivel semmim sincs, de kosler is csak igér
ez nekem is megy ám pénzből élünk nem munkából
1970 ben egy utcai borozó bódénál hallottam ezt
DE mennyire időtálló / SIÓFOKON /

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.