50 milliárd forintnál is drágább lenne, viszont számos biztosíték és felelősségi kör hiányozna belőle - egészen elképesztő dolgok derültek ki a Belügyminisztérium által kialakítandó központi kamerarendszerről. A BM azt állította, a NAIH által kérteket beépítették a törvényjavaslatba, de ez a hivatal levele alapján egyértelműen nem igaz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Marad a balkáni, nagypályás maffiózók uralma, az erőskezű zsarnok, akinek az a dolga, hogy mutassa az irányt a saját hermeneutikusan lezárt, különbejáratú szabadságára és jogaira is ívesen szaró alattvalók tömegének. Akik beveszik, hogy nekik az a dolguk, hogy egyetértsenek a vezérrel, húzzák az igát, fizessék az adót és ne kérdezzenek, ne gondolkodjanak, mert van aki gondolkodjon helyettük. Mondjuk, ez sem annyira a távoli jövő, hanem most történik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
A naih fideszes vezetője nevetséges. Ma is tömeges megfigyelés zajlik, és nem is titkolják !
Mindbe és minden hová beleütik az orrukat, csak azzal nem foglalkoznak amiben illetékesek és felelősek.
papa.49
@Jozefina: nincs másik link, mert ezt nem engedi megnyitni ???
nevemnick
Mi is figyelünk, aztán majd cselekszünk.
Első alkalommal az európai választásokkor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.