“Magyarország kormánya a zéró tolerancia politikáját követi az antiszemitizmus kérdésében. Kormányom fellépése, döntései nem hagynak kétséget afelől, hogy a magyar kormány a zsidó származású állampolgáraiért teljes felelősséget érez, és gondoskodik biztonságukról. Ön és szervezete erre az egyértelmű magyar kormányzati politikára a jövőben is számíthat” – írta Orbán Viktor miniszterelnök a Zsidó Világkongresszus elnökének; a válaszlevelet Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke juttatta el az MTI-nek.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az igazi vastagbőrű arrogáns paraszt-suttyó
RonaGyuri
Viktor még a saját téveszméjét is alulmúlja

(neki) az élet célja a másokon való átgázolás maga

Orbán egyik bugyuta közkeletű tévedésen alapuló mániája, hogy veri a mellét, azért mert egy amcsi mondás szerint: ha valaki utolsónak megy be a forgó-ajtón és elsőnek jön ki, az biztosan magyar. Lévén ez a műveletlen bunkó azt hiszi, hogy ez a találékonyságra utal, pedig a gátlástalanságra. Csak a vak nem látja, hogy ehhez keresztül kell gázolnia az előtte lévőkön!
Mostanig ez így látszott, de mára egyértelművé vált, hogy Őfeneség számára pont ez a mindig, mindenütt mindenkin való gátlástalan átgázolás az élete értelme! =))
namihami
A Lauder pedig LEnéz rá és szól a titkárának, hogy hozzon egy sámlit, hogy ha már szellemi szinten nincsenek és soha nem lehetnek egy szinten, legalább testmagasságban ne legyen olyan nagy a különbség.
A vége az lesz, hogy annyira kell szegény Viktorunknak felfele meredni, hogy beleszédül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.