Bécsben új tömegközlekedési tervet alkotnak, hogy a CEU leendő campusát a város vérkeringésébe bekapcsolják. Ez is mutatja, milyen előkelő vendégként fogadják a Budapestről száműzött egyetemet - írja eheti számában a HVG.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@RonaGyuri: Érvényesült ismét az akarata.
Több embert is sikerült felidegesítenie. Ez okozza neki a legnagyobb örömöt!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
@RonaGyuri: Érvényesült ismét az akarata.
Több embert is sikerült felidegesítenie. Ez okozza neki a legnagyobb örömöt!!!
RonaGyuri
@Nessy: @bencemacska: a témában betett másik cikkhez már betettem, de nektek külön is:
Viktor még a saját téveszméjét is alulmúlja

(neki) az élet célja a másokon való átgázolás maga

Orbán egyik bugyuta közkeletű tévedésen alapuló mániája, hogy veri a mellét, azért mert egy amcsi mondás szerint: ha valaki utolsónak megy be a forgó-ajtón és elsőnek jön ki, az biztosan magyar. Lévén ez a műveletlen bunkó azt hiszi, hogy ez a találékonyságra utal, pedig a gátlástalanságra. Csak a vak nem látja, hogy ehhez keresztül kell gázolnia az előtte lévőkön!
Mostanig ez így látszott, de mára egyértelművé vált, hogy Őfeneség számára pont ez a mindig, mindenütt mindenkin való gátlástalan átgázolás az élete értelme! =))
Eladott Ország
Igen, lehet, hogy Orbán csak ki akart zsarolni egy találkozót az amerikai elnökkel; igen, lehet, hogy csak valami alkupozíciót szeretett volna kialakítani magának valamire; lehet, nem tudhatjuk. Azt azonban tudhatjuk, hogy a végén elpusztított egy értéket – nagybetűkkel: ÉRTÉKET – teljesen öncélúan, értelmetlenül, kéjes örömmel. Ha valaki valamilyen célja érdekében azzal fenyegetőzik, hogy felgyújtja a Mona Lisát, Leonardo világhírű festményét, és aztán ezt meg is teszi, (ráadásul úgy, hogy a követeléseit egyébként teljesítették is!) kéjes örömmel, vigyorogva; akkor erre a közmegegyezés szerint nem használhatunk más szót, mint a „barbarizmus”. A CEU elüldözése pontosan ugyanaz a szint, mint az alexandriai könyvtár felgyújtása (ha az van bennük, ami a Koránban, akkor feleslegesek, ha nem, akkor veszélyesek…), vagy a tálibok eszetlen műemlékrombolásai voltak. Pontosan ugyanaz a szint!
Szellemi és fizikai barbarizmus. Épületek, szobrok, intézmények, emberek, gondolatok pusztulnak, és egyetlen mozgatórugó áll a háttérben: az önmagáért való pusztítás beteges élvezete. Barbárok.
simmering73
Orbán mindenféleképpen vesztes ebben az ügyben. És az ország is.
kokopelli
@RonaGyuri: Én ezt az Efrajin Kishon (szül.Hoffmann Ferenc M.o.) lányától hallottam a
TV-ben,aki Bécsben élt és az apjáról beszélgetett más bécsi írókkal ill. "humoralistákkal",
hogy a papa (sokszor önkritikusan azt mondta, hogy a "Magyar olyan,hogy...!
amit te leírtál! ;-)
RonaGyuri
@kokopelli: igen ez egy ismert amerikai mondás, csak a derék matyarkodók félreértik!
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 16:02
Állítólag már gyerekkorában is ilyen volt, azért járta végig a környékbeli falvak összes általános iskoláját. És hiába volt az apja nadrágszíjas nevelése, csak makacsabbá tette.
Jozefina
CEU megy az oroszok jönnek!!!
olkt.hu/bejonnek-az-oroszok-putyin-pincsije-mar-hazudik/
A bankkel együtt vélhetően bővülhet az orosz maffia is kis hazánkban és persze az EU-ban???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.