Összetűzött a rendőrökkel a Kossuth tér elfoglalására buzdító Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke. A politikust a rendőrök leteperték, s a dulakodás során szerzett térdsérülése miatt kórházba kellett őt vinni. A szocialista párt közleményben tiltakozik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@Eriksson: Bármilyen "pártfunkci" volt ott a tüntetésen, egy biztos. Nem dobálták kövekkel a rendőröket, nem volt petárda, nem gyújtogattak és nem sebesítették meg százával a rendőröket.Sem fegyver, sem fegyvernek látszó tárgy nem volt egyiknél sem és maszkkal sem takarták el az arcukat a tüntetők, sőt még tank sem látszott semerre.
Milyen tüntetésnek is az inverze volt ez...?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@görbetükör: Azért volt békés, mert nem hallgattak az uszítóra...vagyis a tömegnek több esze volt mint az önkéntes vezérüknek.
Eriksson
@görbetükör: Kicsit fáradt vagy már, úgy látom.
Csizmás Kond
@Mirabilis: Nekem sem az sem ez nem tetszik. Az aki folyton az utcán keresi az igazát az egy tekergő...és az nekem az soha nem tetszik.
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...pl most milyen igazságról lenne szó ?
bencemacska
"A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében leszögezi: a Kossuth téri demonstráció nem volt bejelentve, így senkinek nem volt mit visszafoglalnia.
„Komjáthi Imre a Budapest V., Alkotmány utcában azt követően sérült meg, miután a rendezvény szervezője befejezettnek nyilvánította a megmozdulást. A politikust nem rendőrök teperték földre, vele szemben rendőri intézkedés nem történt” – írták."
Tényleg nem volt bejelentve? Akkor miért zárták le a teret és az északi mellékutcákat?
"Rejtély, hogyan történt nem tudom...?"

'A politikus maga a Mércének szintén úgy nyilatkozott: baleset történt, a hátsó sorok valamelyikéből érkezett nyomás, ahonnan a rendőrök nem láthatták, hogy sérülésveszély áll fenn."

Így is lehet EMBERKÉNT nyilatkozni!
zoom.hu/hir/2018/12/08/brfk-az-mszp-alelnoket-nem-rendorok-tepertek-foldre/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.