A szakszervezetek félpályás útlezárásokkal készülnek ma ma Pécsett és Győrben. A túlórakeret tervezett emelése ellen demonstrálnak így. 

Itt vannak az útlezárások a rabszolgatörvény ellen

Fotó: MTI

Ha megkapják az engedélyeket, akkor országszerte több nagyvárosban lesz hasonló akció. Végső esetben pedig sztrájkkal és demonstrációkkal lehetetlenítik el azokat a cégeket, amelyek alkalmazni akarják az új szabályokat.

A törvényről egyébként szerdán szavaz az Országgyűlés.

(ATV)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mindeközben hamarosan elfogadja Orbán udvartartása (régebben parlamentnek hívtuk) az új törvényt, ami az eddigieknél is szélesebb körű felhatalmazást, konkrétan teljhatalmat ad a bűnbanda kezébe. Nem marad olyan törvény, ami a kormány túlhatalma ellen védené a polgárokat. Ha a frusztrált kocafocista kedve úgy hozza, bármikor bármelyik tüntetést be lehet tiltani, bárit le lehet hallgatni, bárkinek a tulajdonát el lehet venni. Addig kell folytatni a sztrájkot, míg ez a rohadék bűnöző banda meg nem bukik, és börtönbe nem kerülnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Az apátok büdös f@szát a 3 éves kerettel, ha majd vásárolunk valamit és 3 év múlva fizethetünk, vagy adókat is 3 év múlva kell egy cégnek,vállalkozásnak befizetni akkor lehet erről a keretről beszélni
1magyar
Na meg a parlamentben is 3 év múlva fizetjük ki nektek a béreteket vagy még akkor sem mert ilyen agyatlanságokkal hergelik az amúgy is kizsigerelt népet.
verőce21
@Eladott Ország: (05:57) Ezeket mondom én is, Laci!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.