Kérjük csatlakozzatok az OLKT felhívásához és erőltessük rá akaratunkat az ellenzéki képviselőkre…ha valóban ti is ezt akarjátok! ( legalább úgy, hogy osztjátok ezt a felhívást) Felszólítjuk az ellenzéki pártokat és képviselőket, hogy ne adják a nevüket ehhez a “rabszolga-törvény”-nek nevezett szarhoz! Még úgy sem, hogy ellene szavaznak! Egyszerűen álljon fel...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Az orbángyűlésben a mai nap után nincs értelme demokratikus ellenzéki politizálásról beszélni!
Felesleges jelenlétukkel demokratikus álcát tartani a fasiszta hatalomnak. Orbán első bukása után 4 évig nem járt be, szervezte kint az ellenzéket, de a havi fizuját felvette. A példa adott.
Új társadalmi megállapodást kel kötni az új alkotmányról, amit népszavazáson kel jóváhagyni. A képviselőknek ne legyen mentelmi joga. A hatalmi ágakat szét kel választani, a fideSS médiát államositani és újra privatizálni a jelenlegi "közmédiáva" együtt. Csak, hogy a legszükségesebbeket emlitsem, és nem megfeletkezni a demokráci lebontásáért, az alkotmányos költségekért, a stróman hálózatért járó megfelelő súlyú letöltendőkről sem.
karma1
Nyitott kapukat donget az olkt... Az ellenzek KIVONULT mar, es vegre KOZOSEN adtak egy nyilatkozatot, hogy miert tettek azt.
Majus 8-an BE SEM LETT VOLNA SZABAD MENNIE AZ ELLENZEKNEK A PARLAMENTBE, amikor orban az uj kormanyt alakitotta meg. Ettol az egyontetu bojkottol eszhezterhetett volna, mert ha csak a fidesz marad a parlamentben, akkor az egypartrendszert jelent, es mint ilyen, csak diktatorikus lehetett volna.
Az ellenzek azonban inkabb egymast - igy sajatmagukat - szecskazta, az lmp es a jobbik a sajat belugyeit intezte kizarasokkal, fegyelmikkel, szethuzassal, - igy a puhosnak nem kellett mar mast tennie, csak hatradolni es kerni egy kavet...
A tortenelmi pillanat - az AKKORI - mar elmult, (ez lehetett volna az utolso torvenyes es bekes megoldas a fidesz ellehetetlenitesere) - akkor nem eltek vele, mara meg mar csak az iranyitott tuntetesek maradnak, vezeto nelkul, es csak a tuntetesek organizatorai a megmondhatojuk, hogy mit is akartak ezekkel a tuntetesekkel elerni,.
karma1
@Madácsi Pali: MOST (szerda elott) nem tehetik meg, hogy kivonulnak, mert akkor a fidesz siman atnyomja a rabszolgatorvenyt - ezt pedig ne tehesse meg semmikeppen sem, nehogy mar olyan jo legyen nekik.
Valoszinu, hogyha nem tudjak ervenyesiteni az akaratukat, akkor bevetik a parlamenti orseget is, de akkor az egeszen biztosan az orban kormany vege lesz - ez peldanelkuli intezkedes lenne - de a bunko kover ezt is meg fogja tenni lelkiismeretfurdalas nelkul, mert mar megtette hetfon, hogy meg az ellenzek drasztikus felszolalasa elott felsorakoztatta az orseget a lepcsokon, a bejaratokhoz kozel. Megis, mire szamitott? Hogy cipot dobnak a fejehez, mint ahogy a kis bush-sal tettek a sajtotajekoztatojan? Hergelik az ellenzeket, hogy belekothessenek valahogy, es hogy a hazmester kielhesse a szadista hajlamait.
verőce21
Nagy sz@rt mama!
Ilyen ócska, átlátszó trükköt nem eszik meg a Fidesz. Közel 3000 módosító(?), aztán ha tárgyalják úgy is jó, ha elutasítják úgyis jó! Erre mondják, a kevesebb több lett volna!

Az ellenzék olyan, mint egy vén színésznő. Mindegy mit, csak beszéljenek róla. De hát mi sem most jöttünk a 5:40-essel.
Madácsi Pali
@karma1: vállalja érte a felelősséget a fideSS! Baldali párt ezt a törvényt jelenlétével sem igazolhatja. Véleményüket el sem mondhatják az orbábgyűlésben, nemhogy valamit számitana a náciknál.
karma1
@Madácsi Pali: Kulonben mindenben igazad van, nem vitatom, - csak mar nem lett volna szabad asszisztalnia az ellenzeknek es biodiszletet adni az uj kormany megalakitasahoz.
Amikor mindenki tudta, hogy a szegyenletes valasztasi torveny miatt orbanek csalassal maradtak hatalmon, akkor mar nem lett volna szabad asszisztalniuk ennek a bunozo bandanak a tovabbi cselekedeteihez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.