Tóth Csaba politológus, az ELTE-ÁJK oktatója, a Republikon Intézet stratégiai igazgatója gyorselemzéssel jelentkezett, miután a Fidesz csak egy botrányos parlamenti ülésen tudta átnyomni a rabszolgatörvényt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Egy gyenge ellenzéknek nincs más eszköze,főleg ha vitatható tisztességű törvényeket akar a kormánypárt áterőszakolni,mint az akadályoztatás,az obstrukció,bármely eszközzel.Ez már száz évvel ezelőtt is így volt,minden parlamentális országban,nálunk is,már a dualista Magyarországon is.A Fidesz ugyanezt csinálta ellenzékben,egy év végi költségvetési vitánál ezernél több módosítást adtak be,akadályoztatva a költségvetés elfogadását.Igazuk volt. Csak az akkori kormány a karácsony ,újévi ünnepek között a demokratikus szabályoknak megfelelően minden javaslatot -szentségelve,de- feldolgozott,aztán persze elutasított.Igazuk volt.,Mindenki eljátszotta a demokráciában rá osztott szerepét.Most Orbán bandája szart nemcsak a Házszabályra,de még a látszatra is,egyetlen szavazással,saláta javaslatként kezelve elutasította az ellenzék összes-nyilván obstrukciós-javaslatát,a Lezsák nevű szarzsák pedig megtiltotta még az ellenzéki felszólalásokat is.A saját szabályrendszerét is nagy ívben leszarta a Fidesz,ráadásul röhögve.A demokráciát rúgták hasba,röhögve!!! Ilyen előzmények után örüljön Orbán,hogy nem köpték szemközt,csupán felforgatta az ellenzék a parlamenti kormánypárti bohóckodást.Ilyen aljas,nagyképű,agresszív kormánya még nem volt Magyarországnak,pedig volt már néhány díszpinty társaság.Ez egy gátlástalan tahó banda.Akárcsak az ide beíró híveik,akik most elégedetten boldogok,az ég világon semmit nem értenek az egészből,csak azt,hogy van számukra egy fix segg,akárcsak a Rákosi időkben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.