A tiltakozás élére álló Momentum persze a hétfő esti tiltakozáson is ott lesz. A párt szóvivője kitért az éjjel történtekre és az erőszakos cselekményekre is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A fiatalokkal vagyok. Bennünket még saját vezetőink vezettek meg a kilencvenes években, amiből orbán nagy részében kimaradt, de mára ő is eljátszott minden bizalmat.Minden lehetősége megvolt, hogy a politikának becsületet szerezzen, mára be állt a sorukba ő is, mert szaremberekkel vette körül magát..
JAJMÁR
Egy olyan országban, ahol el kell foglalni közös tévét ahhoz, hogy a megválasztott képviselők 3 percben beszélhessenek, nincs semmilyen demokrácia.
Commenter
Szerencsére nem kell ide semmiféle üveggömb, meg hókuszpókusz ahhoz, hogy világosan lássuk: a Fidesz most valóban átlépte a Rubicont és itt ha nem is pár éjszaka és pár nap leforgása alatt változások lesznek. Több ezrek tüntetnek ott ahol tüntetni tilos és ahol 3 ember is már tömegnek számít. A Momentumot nem szabad ezentúl alábecsülni: okosak, ügyesek. Hamar politikai tőkét kovácsoltak a rabszolga törvény és a CEU kapcsán felmerült elégedetlenségből. Beelőzték a Párbeszédet, 5%-on állnak. Tisztában vannak azzal is hogy bármelyiküket, bármelyik ismert arcot ugyanúgy kirángathatják a tömegből mint Olasz Annát, annak minden következményével. Ne adják fel, tartsanak ki. Ők ígérték meg, hogy addig ütik a rendszert amíg be nem dől. Hát rajta...én is drukkolok nekik.
Commenter
@Commenter: jav: Olasz Anna helyesen: Donáth Anna

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.