A kormánypárt hívta volna össze, de utána észbe kaptak, hogy az ellenzék az MTVA-székháznál történtekről is kérdéseket tehet fel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
És még ők merték vádolni az ellenzéket a rabszolgatörvény obstrukciójával.Önmagukat is meg fogják büntetni a bojkott miatt?
Commenter
És még ők merték vádolni az ellenzéket a rabszolgatörvény obstrukciójával.Önmagukat is meg fogják büntetni a bojkott miatt?
Nessy
Kövér elvtárs! Mi lesz a szankció jelen esetben? Mennyi pénzt von el a kormánypárti "képviselőktől"? Igaz ezek nem képviselők, Orbán idomított kiskutyái, akiknek meg mondják, mikor melyik gombot kell megnyomni!
Commenter
@Nessy: maguktól semmit nem vonnak meg-maguknak csak adnak. kövér talán az egyik kirívóbb példa a csilliárdos parlament közeli lakásával amit az adófizetők pénzén újíttatott fel.
Nessy
@Commenter: Meg az alagúttal, nehogy találkozzon az utca emberével, és valamilyen fertőzést kapjon! Szakadjon rá az ég!
Madácsi Pali
Kvázi elismerték, hogy a "fegyveres biztonsági őr" csak fedő tevékenység, valójában a BM alá tartozó szakszolgálatok ügynökei. Igy nem tudnak a felelösség alól kibújni, de legalább ne lehessen azonnal megállapítani. Ugye mennyivel "súlyosabb, nemzetbiztonságot mélyen súlytó" ügy vot Orbá Flóra hazautaztatása? Barmok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.