Pénteken meglátogatják a Sándor-palotát.

A Momentum Áder döntése után: "Megyünk a füstbombáért"

Miután Áder János köztársasági elnök aláírta a túlóratörvényt, és hozzá nyilatkozatot is kiadott, amiben boldog karácsonyt kívánt minden munkavállalónak, a hvg.hu megkérdezte Hajnal Miklóst, a Momentum elnökségi tagját, hogy mit szólnak az elnöki aláíráshoz. Hajnal azt mondta:

A Momentum botrányosnak tartja a szolgalelkű Áder rohamtempóját. Megyünk füstbombáért, holnap pedig meglátogatjuk a Sándor-palotát.

Ezzel arra is utalt, hogy a párt alelnöke, Donáth Anna korábban rabosítva lett, miután feltartott egy lila füstöt eregető partikelléket.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Illyés Tibor

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Füatöljétek csak ki onnan ha csak képletesen is. A Momentum előbb utóbb kihúzza a fidesznél a gyufát. Jobb lesz vigyázni. Csak higgadtan, csak ésszel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Te narancsos segglyuknyaló félfaroknyi Sügér! Szóval te egy a külényitményese vagy mi ? suttyó ? Ploesti buckalakó ? csak a bányában ? a sötét ostoba roméncigány?
tulipan
@durbincs: Mi van,Te narancsos segglyuknyaló félfaroknyi Sügér! Szóval te egy a különyitményese vagy mi ? suttyó hülye ? Ploesti buckalakó ? csak a bányában ? a sötét ostoba románcigány? Iszogasd inkább, tovűbbts is azt a bányalóvizeletpáledzedet, a haverjaiddal Shikarival, Csizmás Konddal, meg a többi narancsos gyárilag hülyével, vederből, akkor legalább, nem picsogsz itt, ostobaságokat!!
Jozefina
Fűstöljék ki a bajszos szarjankót!!! Már ketten vannak: O1G és Á1G ??!!
tulipan
@durbin@durbincs: Mi van,Te narancsos segglyuknyaló félfaroknyi Sügér! Szóval te egy a különyitményese vagy mi ? suttyó hülye ? Ploesti buckalakó ? csak a bányában ? a sötét ostoba románcigány? Iszogasd inkább, tovűbbts is azt a bányalóvizeletpáledzedet, a haverjaiddal Shikarival, Csizmás Konddal, meg a többi narancsos gyárilag hülyével, vederből, akkor legalább, nem picsogrtok itt, ostobaságokat!!
tulipan
@Shikari: Aha! Kösz a magyarázatok Szóval, TÉGED nem zavar, ha büntetett előéletű leszeL, hiszen soha szándékodban sem állna dolgozni! Ezzel bemutatkoztál, te lusta ingyenéló narancsos propagndista, ROMÁN vándorcigány!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.