Mintegy kétezer fő vonul Budapesten, az Index élőben közvetít.

A Kossuth tér sarkán a metró felől nagyobb tömeg csatlakozott, de folyamatosan nő a menetelők száma, már lehetnek vagy 2000-en is. Közben megy a skandálás, "Birkák vagyunk", illetve "Könnygázt a népnek", zúg a kórus. És közben megy bőszen a hóba rajzolt O1G-zés is – olvasható a közvetítésben.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Hát akkor nem jött be az sem, hogy majd otthon maradnak az emberek karácsony előtt. Boldog Karácsonyt te GECI! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Shikari: Na mi van összehívta Kubatov a válság meeting-et ?. Most dolgozhatsz kari alatt is mi? Milyen látni, amikor valóban összefognak a magyarok és nem csak egy maffia elit szeretné ezt a látszatot kelteni ? Tessék ilyen a nemzeti együttműködés, ami magától működik és nem maffiahálózatként :)
SystemError
@Pegero: Ezek a szövegek már nem fognak működni.. Igaz 89 óta nem telt el sok idő, de ezek a 2 bites megállapítások megbuktak a 2 bites, vízfelű médiátokkal együtt. Még a fideszesek is titokban a facebook közvetítéseket nézik még ha dühöngve is. Szépen rá fog emiatt jönni mindenki és akkor a kollégáddal, Sikakával együtt mehettek vissa köművesnek, ahonnan Kubatov kiemelt!
SystemError
"Ez nálad most a megvilágosodás szakasza? "

Nem, nálatok kéne ennek lennie, de látom csak az urizálás és böszmeség megy, ti bajotok..

"Te komolyan gondolod, hogy ez a csőcselék le tudja váltani az Orbán kormányt?
A politikai alternatíva sikere a kultúrális alternatíva megjelenítésének képességében rejlik.
"
Komolyan.! Szeretném felhívni a figyelmedet valamire NER=FIDESZ ellenzék=minden más párt... Éppen most sorosozzátok le az országot, ami kurva nagy öngól, mert az eddigi fasiszta kommunikációtok bárkit kriminalizálhat és erre rájött sok fideszes is... Ettől rettegett Orbán, ezért osztotta meg a magyarokat 20 évig. 2.8millió fidesz szavazó volt a 2.5 millió ellenzékivel szemben, 44% pártpreferenci nélküli szavazó, akik nem fideszesek, de kispártra sem szavaztak volna. Maradjunk annyiban, ha az elvek így maradnának, akkor már lenne mitől félnetek holnap is...

"Ez a csőcselék, akiknek dől a GECI a szájukból, még nem érett meg arra, hogy kultúrlény ként tudnának viselkedni."

A jelző egy régi fideszestől származik, aki suhanc kora óta ismeri Viktort. Idéznék csak egy Bayeri megnyilvánulást Orbán egy másik kebelbarátjától: "benyalni meleg szarig.." :)
Jogosnak tartom 2006-ot, de hagyjuk, hogy a csürhe részét akkor ki szervezte...:, ha itt tartunk

"Majd tartunk nektek egy újabb bemutatót, hogy kell ezt csinálni, amikor a Békemet demonstrál! Addig is Boldog Karácsnyot!"

Jól van addig gyakoroljátok a buszoztatást közpénzen.. Szeretnék visszakanyarodni a műNER és a valódi demokratikus összefogásra. Jöjjetek csak, lássák a békamenetes "kötelességből" és "jobb ha jössz"-ből kiráncigált nagymama is, hogy mi a valóság a hazug rendszereteken kívűl.

Ja és Boldog karácsonyt a "szerkesztőségnek" is, mert ez az utolsó "harácsonyotok" közpénzen! :)
Nessy
@Shikari: ha jól értem, akik nem értenek egyet a jelen kurzussal, kb. az ország fele, az "selejt, senki". Nesze neked jobboldali keresztény kultúra! Boldog Újévet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.