A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. Ma 74 éve lőtték a Dunába magyar nyilasok Richter Gedeont, a magyar gyógyszergyártás atyját. Richter azután is bejárt dolgozni, amikor 1942-ben a Horthy-rendszer zsidótörvényei alapján kitiltották a saját gyárából. Sorsát azért is érdemes megjegyezni, mert a cinikus Orbán Viktor szerint a cég történtete "magyar sikertörténet", mivel a "vállalat minden egyes csapás után sikeresen újrakezdte". Orbán a beszédéből kihagyta, hogy ezeket a csapásokat a horthysta magyar állam mérte a cégre, és az alapító Richter Gedeonra. Richter Gedeon ennek ellenére tett meg mindent a világszerte legismertebb magyar cégért.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Shikari: Hát bazmeg így újév első napján ilyen bizonyítványt kiállítani magadról nem semmi!Ebből látszik hogy egy mocskos náci ivadék vagy!!!Most takarodj a klótyóba és húzd le magad a szarral együtt mert te csak egy rakás bűzlő szar vagy!!!Takarodj a kurva anyádba te szemét.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Shikari: Hithű neonácikkal nem tárgyalok.!:-))))
)
silber13
@verőce21: -debreeceni orgonista!:-))))))) Apám!!Ez jó!!!:-)))))) Meg még kokós is!-))) Mondja ezt egy spádéval csámpázó, senki ember!:)))
Sámannus
@silber13: Hagyjuk őket Pravdát meg MI-t olvasni, utána úgy is eldugul vele a klotyójuk, és azt pumpálják reggelig.
Itsuka Nakimaga
@Shikari: Nos - igen! Az elfogott és legyőzött rabló nem is érdemel jobbat!
CsipkeRózsa
@Shikari: január 1., 14:01
Ezt válaszoltad hozzászólásodban: "@silber13: Honnan tudnám miért ölték meg? Semmi köze nem volt hozzá a mai embereknek."

A Mohácsi Vészhez mi közük volt a mai embereknek, de tudnak róla. Sőt, minden történelmi eseményről tudnak az emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.