Nincs sztrájkhangulat az országban, nem jön össze a kritikus tömeg, "először a szakszervezeti lufi fog kipukkadni" - mondta Kiszelly Zoltán politológus az M1 aktuális csatornán kedd reggel. Az elmúlt hetekben nem növekedett a demonstrációk támogatottsága, az emberek nem állnak a szakszervezeti követelések mögé ...

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Hála a túlfizetett közmédiának, csak a kurvára büdöset érezni, mert lapítanak mint szar a fűben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Hála a túlfizetett közmédiának, csak a kurvára büdöset érezni, mert lapítanak mint szar a fűben.
Madácsi Pali
Próbálna mást mondani a királyi hírhamisíton.
desiro
nyomd csak zolika a fideSS propagandát, téged is utol fog érni a nép harag.
RonaGyuri
sajnos ami ezeket a pápa pöcse férfi csöcse szakszervezeteket illeti - ha nem is úgy és nem is azért - de végeredményeként igaza van; el fogják sumákolni!
tudode
Azért megérne egy MISÉT, az, hogy milyen PATKÁNY MÓDON került ki a FÉLRESIKERÜLT HÍM ivarSEJK az adósság csapdáBÓL/ba
.
Ha jól értelmezem, ÜT NE ELLENŐRÍZZE senki, külpiacról, saját szakállára vettek fel az IMF hitel leküzdésére LÓVÉT!
.
Aztán olyan ORBITÁLIS Paks2, a sehova nem vezető kínai SELYEMÚTTAL kötelezte le még az ükunoKÁKAT is a PIROS PACSIS, annak "észjárása" módján
.
index.hu/gazdasag/2017/11/27/budapest_belgrad_kina_vasut_korrupciogyanu/
.
Az, hogy valaki IFJÚ TITÁN, nem jogosítja fel arra, hogy HÜLYÉNEK NÉZZE még saját magát is!
.
A keletinél, a nyugatinál, a délinél TÖBBEN VANNAK azok, akik LÓVÉÉRT nyalnak, gombot varrnak, és egyéb NYALÁNKSÁGOKRA IS képeSSek!
Eladott Ország
Én nem értem, hogy az ilyen közpénzből hízlalt, magukat entellektüelnek és tudományos tótumfaktumoknak tartó szellemi prostituáltakba, akik pár millióért az anyjukat is eladnák, hogy nem szorul annyi szégyenérzet, hogy befogják azt a büdös kormányfelszopó orgánumukat, és maradjanak csendben? Értem, hogy ma már mindenre magasról szarnak és az ilyen Kiszelly-féléket azért tartják, hogy áltudományos magyarázatokat adjanak a nyilvánvaló korrupcióra és valamennyi kormányzati döntés indokoltságát szájba rágják. Semmi más nem jutott eszembe róla, mint az, hogy vajon az ilyen moslék embereknek, mint te, mi van a lelkük helyén?
Mekkora gyökérnek kell lenni ahhoz, hogy valakinek az évről évre egy tál meleg ételért ácsingózó, egyre hosszabb sorról a migránsok és a liberálisok jussanak eszébe? Milyen minőségű ember az, aki magát politológusnak nevezi úgy, hogy azt is állítja mellé, hogy ételt osztani liberális elfajzás? Minek lehet nevezni azt az embert, aki úgy dolgozik meg a pénzéért, hogy emberek nyilvánvaló nyomorát tagadja vagy bagatellizálja? Majd ha ezekre mind felvontad a szemöldököd és felháborodtál, akkor hazudhatod, hogy milyen fasza kormányod van, mert adott hálót a halhoz és azt mondta, hogy 47 ezerből meg lehet élni. Ja, és a Blahán nem éhezők állnak sorba egy rohadt tál meleg ételért, hanem a liberális ármány és métely és rontás akarja megvezetni a nemzeti érzelmű magyarokat. Úgy tűnik egyre inkább elmentek otthonról a kormány szakértőinek, akik hétről hétre képesek egyre nagyobb baromságokat közölni. Rohadt nagy kár volt a Lipótmezőt bezárni mert ez a sok eszement most szabadon futkározik és baromságokat böfög
kokopelli
@desiro: ...annyira fontos a pubi,hogy a nép haragja megtalálja? Még a
végén "valakinek" érzi magát!! (;-))
kissé felnőttem
Hangulat M 1-en ? ha lesz érzékelni fogjátok, minden jónak egyszer vége lészen akár mtv 1 lészen,, ja megjőtt hozzám egy gráci számla 1963 tán május 31 születésü ficsur 6200 eurós egynapos testeddzése kormányautó meg a kórház épületnél parkolva KI lehet vajh ő? egy gráczia? nesze neked demokrácia
kissé felnőttem
ja meg Bálint György levele de már levették mindkettőt mert ? tul publikus?
kissé felnőttem
annyit kapnátok a soros pénzéből mint én
akkor a király a templom egere lenne,
csak mondom még egyszer mondom hogy érthető legyen.
de az egymás elleni uszítás az itt pénzért divik és ráadásul közpénzből.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 11:24 Te hülye elmebeteg vagy b@zdmeg. Engem nem támogatott Soros György, nem voltan Soros ösztöndíjas, és Kordás Lászlót a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnökét sem, kivéve a jelenlegi maffiaállam képviselőit, akik Soros ösztöndíjasok voltak és az anyjukat is eladnák a pénzért, olyan rohadt politikai kurvák. Rajtad már az elmeorvos sem tud segíteni, te baromállat!
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/02/soros_b%C3%A9rencek.jpg
Eladott Ország
@Shikari: Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele.Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.