Jól látható, hogy kezd felépülni egy fiatal, radikális, kultúrharcos, kormányközeli, a kultúrát is irányítani akaró réteg. Ezzel együtt a konzervatív professzorok, intézményvezető joggal éreznek komoly fenyegetés. Így összegezhető talán a legrövidebben a legújabb HVG-ben megjelent elemzés a Magyarságkutató Intézet (MKI) megalakításáról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Elkezdődik a TÖRTÉNELEMHAMISÍTÓ .. d i k t á t ü r k ... VILÁGJÁTÉKOK,
.
Miközben
.
Nem csak türkből, ... t u r u l b ó l ... is születtünk, egy felejthetetlen AGYLÖVÉS pillanatában:
.
------- Orbán: Minden magyar turulba születik
.
nol.hu/belfold/orban__minden_magyar_turulba_szuletik-1336025
.
Akkor a MADÁRTAN is újra értékelődik a -BA-, -BE-val!
.
Aztán olyan is elhangzott ÖFÉLESÉGTŐL, hogy Jézus jobban járt volna, ha Bicskén születik!
.
Ennyi ökörséget!
Nessy
Tudjuk, a Szíriuszról származunk, és Mu szigetén éltünk eredetileg.
Nem viccelek, ezt komoly fidesz hívőtől hallottam.
papa.49
@tudode: A csutit leszámítva mert ő a Gangesz partjáról származik, meg még jó pár cimborája !!!
Eladott Ország
Kásler Miklós, akit tekinthetünk az Orbán-kormány nulladik és a hazai orvostudomány tizenegyedik parancsolatának, an sich, a politikai célú nemzeti múltberuházás jegyében, az MTA BTK Őstörténeti Témacsoportja és a tavaly létrehozott László Gyula Intézet mellett (amely a Lezsák Sándor-féle Nemzeti Művelődési Intézetbe tagolódik be), mintegy 880 millió forintos alaptőkével felállította a Magyarságkutató Intézetet. Eddig remek. Aztán Kásler Miklós, amint ezt tavaly novemberben megígérte, s amint ígéretéhez hű is maradt – szó szerint azt mondta, hogy „nem a legavatottabb tudóst keressük erre a feladatra” – meg is találta a sem nem avatott sem nem tudóst, akit rögtön főigazgatónak nevezett ki. Az illető sem nem nyelvész, sem nem néprajzos, sem nem történész, sem nem finnugrista, sem nem orientalista, sem nem turkológus, sem nem altajisztikával foglalkozó szakember, ellenben a Központi Statisztikai Hivatal műszaki és üzemeltetési osztályáról áthelyezett jogász, továbbá egy társasházkezelő cég tulajdonosa, bizonyos Horváth-Lugossy Gábor. Nos, a fene fog itt nyelvészkedni, néprajzoskodni, történészkedni, beszélni mindenféle nyelveken, szépen lekönyvelik magyar nyelven azt, amit Áder, Orbán, Kövér vagy Kásler megrendel tőlük, oszt a társasházkezelő tulajdonosa azonnal egy közös társasházba költözteti be a sumérokat, a szittyákat, a hunokat, a baszkokat, a párthusokat és a magyarokat, a finnugor jöttmenteket pedig szépen kilakoltatja onnan, elvégre ő „nem a legavatottabb tudós”, ám a társasházakhoz baromira ért, aztán slussz-passz! Szóval mindenütt a magyarok, Nyugattól Keletig, Északtól Délig, s mindenhol a teljes elhülyülés és gazemberizálódás, az Emmi ősmagyaros-tízparancsolatos miniszterétől a „nem a legavatottabb tudósig” és annak jó tollú lakásbérlőjéig. És persze ügyelni kell arra, nehogy a románok, szégyenszemre, lekörözzenek minket a dákoromán elméletükkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.