Csaba Lászlóval, a CEU és a Corvinus Egyetem professzorával az Élet és Irodalom legújabb számában jelent meg interjú. A közgazdász egykor - még a "hőskorban"–Orbán tanácsadója is volt, most erről az időszakról is beszélt. A szakember szerint több ezermilliárdnyi euró ömlene az országra, ha a kormány nem a migránsozással lenne éppen elfoglalva.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Mi lenne ha...kár erről beszélni, mert sorsunk el lett döntve 1990 - ben, ilyen fura emberek, mint a regnáló teszi tönkre az országot.

Igen, lehetne kedvezőbb életünk, de nem engedjük !!!

Ahhoz ki kellene józanodni a sok leülepedett téveszméből, ami azok zsigeri gyűlöletén,ami nem várható el egyik napról a másikra...

Egy alapjaiban téves politikai-, gazdasági környezet kialakítása miatt mind belföldön, mind határainkon túl elvesztettük az emberek bizalmát, támogatását !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.