A Demokrata főszerkesztője, a kormány médiagondolkodóinak egyik meghatározó, szenior figurája kénytelen volt visszavonni egy posztot a Facebookon. Frissítés, 22:13 - A posztot nem Bencsik András vonta vissza, hanem a Facebook maga tiltotta le. Az ATV írta meg, hogy Bencsik András nyilvános posztban üzent Nagy Blankának, méghozzá így„Ellenzéki képviselőnők nyílt levelet írtak annak a 18 éves lánynak, aki egy kecskeméti tüntetésen elmondott beszédével országos hírre tett szert. Jó ötlet, én is írtam egy nyílt levelet:Kedves Blanka! Ami beszéde utolsó mondatait illeti, engedje meg, hogy közöljem, aki úgy beszél, mint egy útszéli ribanc, az ne csodálkozzon azon, ha mások úgy beszélnek vele, mint egy útszéli ribanccal.”Bencsik arra a nyílt levélre reagált, amelyben ellenzéki képviselő nők kiálltak az össztűz alá vont kiskunfélegyházi lányra, aki néhány mondattal kibillentette egyensúlyából az évi több tízmilliárd forintból működő kormányzati médiagépezet kommunikátorait.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tudja Bencsik elvtárs, aki magát és Bayer Zsoltot hallgatja és olvassa, az bizony ennél cifrább dolgokat is megtanul a publicisztikáikból!
Ahogy maguk írtak egy fiatal diákról, az minden csak nem tisztességes vélemény nyilvánítás. Ezek után azt hiszem célszerűbb csendbe maradniuk!
Eladott Ország
Na, az exkomcsi is felszállt a bayer vonatra. 1.bp.blogspot.com/-Z2MpNUJpCOs/T07pGYQvYZI/AAAAAAAAFn4/yMljHQXr3EI/s1600/bencsik%2Bandr%25C3%25A1s-b%25C3%25A9kemenet-hiszekegy.jpg
uploads.disquscdn.com/images/19543f01712029f61c816549d13fc8ab8292ace1b19530de29c854b6696a9bc3.jpg?w=600&h=411
Valójában nem más ez a rezsim, mint egy kibaszottul nagy kupleráj. De nem egy normális kupleráj, hanem egy olyan, ahol a kurvák örök hűséget és szerelmet hazudnak a főmadámnak, a striciknek és egymásnak, élnek a saját mocskukban, szaporodnak egymás között és időnként kiordítanak a csukott ablakon és ettől úgy érzik, ők irányítják a világot. Közben ádázul, engesztelhetetlenül gyűlölik azokat, akik a kupin kívül, az utcákon, tereken szabadon sétálnak. Ezeken nem lehet segíteni. Rájuk kell zárni az ajtót, be is kell szögelni, ki ne másszanak a küszöb alatt, aztán hagyni kell, hadd falják fel egymást.
kolozsvaros.com/2019/01/20/ki-ne-masszanak-a-kuszob-alatt/
Nessy
Tudja Bencsik elvtárs, aki magát és Bayer Zsoltot hallgatja és olvassa, az bizony ennél cifrább dolgokat is megtanul a publicisztikáikból!
Ahogy maguk írtak egy fiatal diákról, az minden csak nem tisztességes vélemény nyilvánítás. Ezek után azt hiszem célszerűbb csendbe maradniuk!
tudode
EZEKNÉL a vén kujonoknál olyan mindegy, hogy 18, vagy 87 éves emberre FÚJ a luk, luk, látek itek látek, arra ők is fújKÁLNAK, mert így bújtak ki pocaklakóként!
.
Mit szólna ez a KOMCSI TAHOFALVI, ha az unokáját ribancozná le valaki, mert VAN VÉLEMÉNYE!
.
Öregségére még mindig nyalakodik:
.
cink.hu/mit-mondott-kadar-janos-bencsik-andras-komcsisagarol-1508163201
.
Gusztustalan!, ahogy RÁHARAPNAK egy friss husira!
.

.
papa.49
A Blnkának BE KELL PERELNIE EZT A TAKNYOT !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.