Puzsér kikelt a politikai riválisai ellen.

Közös interjút adott a Népszavának az MSZP és a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje, akik közül a szocialista Horváth Csaba trollnak nevezte vetélytársát, a Sétáló Budapest koncepcióval kampányoló Puzsér Róbertet. Erre reagált Puzsér a Facebookon:

Horváth Csacsi, az MSZP főpolgármester-jelöltje azt állítja, hogy Puzsér egy troll. Nem tudjuk pontosan, hogy mit jelent a politikai szlengben a troll, de azok a főpolgármester-jelöltek, akiknek betartható ígéret nem hagyta el a száját az elmúlt hetekben, akik azzal hülyíti a választóikat, hogy majd térdre kényszeríti Orbánt, akik arra akarják használni Budapestet és az itt élőket, hogy újabb polgárháborús frontot nyissanak, ezerszer inkább tekinthetők trollnak, mint az a Puzsér, akinek a kampánya nem a gyűlöletre, nem a megosztásra és nem a hergelésre épül.

A bejegyzésben megjegyzik, hogy Puzsér

az ország egyik legjobb kommunikációs szakembere, számos médiaplatform tulajdonosa és menedzsere,

miközben a két másik politikus semmit nem tett le az asztalra: Karácsony szerinte „szociológusból lett botcsinálta polgármester”, míg Horváth Csaba pedig „senkiből lett címzetes senki”.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Sétáló Budapest 2019

(HVG)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
értjük ls egyébként is tudtuk; Puzsér elvtárs te gazsulálni akarsz Orbánnak! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
értjük ls egyébként is tudtuk; Puzsér elvtárs te gazsulálni akarsz Orbánnak! =))
colibri
Tudjuk, hogy Puzsér szájkaratéban nagyon élen járó, de maradjon csak ott és ne akarjon Budapest főpolgármestere lenni.
bencemacska
Azt mondja a közmondás - márpedig a nép igazsága azokban rejtőzik - : "Öndicséret büdös!"
"A bejegyzésben megjegyzik, hogy Puzsér
... az ország egyik legjobb kommunikációs szakembere, számos médiaplatform tulajdonosa és menedzsere,"
Aki elfelejti az alanyt és az állítmányt egyeztetni?
"...akiknek betartható ígéret nem hagyta el a száját az elmúlt hetekben, akik azzal hülyíti a választóikat, hogy majd térdre kényszeríti Orbánt,"

Mondja egy Puzsér rajongó.
Rockxy
Puzsérnél (puzsérnál?) ellentmondásosabb csávó kevés van az országban.
Bizonyos témákban szuper intelligens, más témákban viszont tahó parasztként viselkedik.
bencemacska
Javítás: A bejegyzés így értelmes:
"A bejegyzésben megjegyzik, hogy Puzsér
... az ország egyik legjobb kommunikációs szakembere, számos médiaplatform tulajdonosa és menedzsere," - Mondja egy Puzsér rajongó.
A következő az én véleményem!
Elnézést a felcserélés miatt!
cikicakk55
Puzsér számomra egy megfejthetetlen rejtvény. Van mikor kifejezetten ellenszenves amit mond és amit csinál,de van mikor nagyon is emberi oldalát mutatja meg a dolgoknak.Olyan,mint ha két Puzsér lenne egy testben. valamikor nagyon nem bírtam.Ez azokban az időkben volt,mikor a tehetségkutatóban zsűrizett.Már nem tudom melyikben,mert én egyiket sem nézem,csak olvastam a neten a beszólásait és azt,ahogy alázta a szereplőket.Abban igaza volt,hogy jó sok ember jelentkezett,akiknek semmi tehetségük és hangjuk nem volt,de azért annyira sárba döngölni az embereket,mocskos dolog volt tőle. Aztán volt róla egy film.Tiszta véletlen láttam meg,mert már évek óta nem nézek magyar tv-tA hír tv-t néztem csak még volt. Nem tudom melyik adón ment,de Puzsér magánéletét mutatták be. Egy farmja van,ahol szinte a falu minden lakója munkát kap. Megköveteli a tisztességes munkát de meg is fizeti. Akkor tudtam meg,hogy az egyik munkásának a kisgyerekét műteni kellett volna.Életmentő műtét volt és nem Magyarországon. Több millió forint volt a műtét,amit Puzsér egy az egyben kifizetett a gyerek szüleinek. nyilatkoztak a falu lakói is.Mind azt mondták,hogy az a magatartás amit a tv-ben látunk,az nem az amit a hétköznapi Puzsér csinál. Mindenkihez kedves,nem ordibál,emberséges és ahol tud segít. A feleségét és a kisfiát imádja. Nem él nagylábon,bár nem is nyomorog,de megdolgozik azért amije van. A farmból él, az Újságírás és a tv-s szereplések csak amolyan hobbik számára. Szóval fogalmam sincs mit higgyek róla. Inkább nem is írok semmit,mert nem tudom mi igaz és mi nem.
Sámannus
Tisztára fityeszes logika erős média háttérrel. Bakot áll a tahó pestának. tipikus lömöpö taktika.
Köpjél bele amit másnak főznek.
Lepényleső
Hajrá bánság 1000 évre,amíg lesz akinek csak maga számít,a puszta léte,amit elad fillérre?
Flashianna
Üdvözöljük a legjobb szex társkereső oldalon >>> tinyurl.com/kp95cw8
human
Robi, Robi. Biztos nem szándékos, de csak Orbán malmára hajtod a vizet. Maradj meg megmondó embernek, médiaszereplőnek. Abban jó vagy.
namihami
Puzsér visszavágott...
Ez a mondat, írja le bárki róla, már magában hordozza a tökéletes puzsérizmust.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.