Ki fogja ezt majd eldönteni? Ki lesz a halálosztó? Az orvosoknak szigorúbb előírások alapján kell kiválogatniuk a rákos betegek közül, hogy kik részesülhetnek a modern gyógyszeres kezelésekből, ha a kormány is rábólint arra a rendeletre, amelynek tervezete nemrég jelent meg az EMMI honlapján. A nagy értékű gyógyszeres kezelések számának drasztikusan csökkentését tervezi a kormányzat az Emberi Erőforrások Minisztériuma honlapján megjelent előkészítő anyag szerint. Ha a kormány elfogadja, 1-2 milliárdot spórolhat a költségvetés, viszont azok az áttétes rákos betegek, akiknek már csak néhány hónapjuk van hátra, első körben nem juthatnának hozzá az életüket nagy eséllyel meghosszabbító modern gyógyszeres kezelésekhez.

Forrás: hitelforum.hu
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Már csak egy lépés és azt is kiválasztják ki, kivel csinálhat gyermeket, ÜDVÖZLET A ,,SZÉP ÚJ VILÁGBAN,, !!!
Hogy dögöljön meg minden tetves fütyiszes lehetőleg rákban gyógyszer nélkül !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
arcmás
@division: Mert nem bírom sokáig egy név alatt. Légió az igazi nevem, és sokan vagyunk...
Commenter
@papa.49: nem lájkolok, mert borzalmas ez a téma. Aki vesztett már el hozzátartozót rákban az tudja és tapasztalta ezt. A rákkutatás még mindig gyerekcipőben jár,és a ebben vezetjük sajnos a statisztikákat. A miniszter szakterülete pont az onkológia, és erre hol épül daganatos betegeknek csúcskórház? A baráti Vietnámban.
vacsi
@Commenter: Lehet, hogy a miniszternek az onkológia a szakterülete, de hogy alkalmatlan orvosnak, az biztos. Az, hogy valaki orvos, nem szakma, hanem HIVATÁS kell legyen, különben csak kókler. Egy elhivatott orvos meg egyetlen betegéről sem mond le!
division
@arcmás: Az lehet, de szerencsére nem elegen:-)
Commenter
@vacsi: sőt. annál inkább küzd érte...
division
@karma1: Ez az látod, más országokban is vannak gondok nem csak itt. Ami biztos hogy nem túl biztató a gyerekeink számára a jövő képe akármerről is nézem, és itt nem csak az egészségügyre gondolok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.