Újabb kört futottak a baloldal főpolgármester-jelöltjei... „El tudják képzelni, hogy Budapest főpolgármestere kimegy a Pride-ra?” A zöldfelületek (és persze a Tarlós felügyelete alatt kivágott fák) emlegetése, a globális klímahelyzet és a fővárosi légszennyezettség például, amelyeket többek közt kiemeltek, mind olyan témakörök, amelyek amúgy is megjelennek a két jelölt programjában. Amiről egyébként az est egy adott pontján maga Horváth Csaba is közölte, hogy nagyjából 90 százalékban megegyezik (bár hozzátette, hogy az övében egy fejezettel, méghozzá az egészségüggyel foglalkozó témakörrel több van).

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
Tarlós inkább be fogja tiltani a Pride-ot mert homofób, ezt vállalja is. A világon sok polgármester aki nem homofób, nemi identitástól függetlenül kimegy a Pride-ra. A Pride-on felvonulók is szavazók és az ő szavazatuk is számít.
Commenter
@durbincs: szerencsétlen, mit langyizik, ez már annyira nem kúl. Olyan avitt mint a fidesz,Már harmadik nem is van tudja, ez már bevett szokás manapság a sógoroknál vagy Németországban de még Ploestiben is. Evickéljen ki a langyos fideszes posványból a 21 századba.
namihami
Egy kérdésem lenne:: egy város vezető funkcionáriusa miért ne mehetne ki akár egy pride-ra?
A sok hülye homofób agya képtelen befogadni azt a tényt, hogy a homoszexualitás vagy a leszbikusság nem influenza. Nem levegőben terjed, tüsszentéssel, kézfogással nem lehet elkapni. Kevés hasonló ismerősöm vsn, de azt látom a gyakorlatban, hogy némelyik különb EMBER, mint sok hetero.
Aki Én
@durbincs: Azt lehet, hogy összeszeded a gondolataidat és egy válaszban adod át?
Attól, hogy nem ért meg senki, még nem vagy művész.
Horgokkal, kukacokkal vigyázz...
Nessy
És ha kimegy? Mi történik vele? Impotens lesz? Ami máshol egy fiesta, az nálunk égbe kiáltó bűn.
Commenter
@durbincs: majd ők sem tartózkodhatnak már sokáig közterületeken, akár a hajléktalanok. Pedig emberek ők is, ahogy a "libsik" is tudja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.