Dobrev Klára: Csütörtök délután az Európai Parlament határozatot fogadott el arról, hogyan kell az EU-pénzekkel elkövetett csalások ellen hatékonyabban fellépni. Vettem a fáradtságot és kicsit utánanéztem ennek a szavazásnak. Kíváncsi voltam, ki hogyan szavazott.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem csalódtunk abban, hogy kik szavaztak a javaslat ellen !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
hahaha, szorul a hurok a fidesz nyaka korul, vinnyognak a trollok...:o))))
Hat szar ugy lesz, ha az EU-nak joga lesz belenezni es ellenorizni hogy mire is koltik az unios penzeket a ner-ben.

csizmas, allatira kar karognod es burkoltan "emuttnyocevezned".
Azt te is nagyon jol tudod, hogy volt egy OLAF jelentes, ami a 4-es metrorol szolt, ami meg Gyurcsanyek alatt kezdodott... Ha akkor egy HAJSZALNYI korrupciot is felfedeztek volna, akkor ma mar GYurcsany, Bajnai es Demszky talpig vasban uldogelne, vademeles nelkul, mint a teljesen artatlan Czegledy Csaba meg Csaszy-Tatrai ultek,...orban nem hagyta volna ki ezt a lehetoseget,
De mivel a foni nemcsak velejeig korrupt, de legendasan gyava is , igy mar nem merte lehuzni, hogy egy koncepcios pert akasszon Gyurcsany es Demszky nyakaba. Ergo: SEMMI visszaeles nem volt a reszukrol, ti viszont ketsegbeesetten karogtok, pedig mar a ti vagytok a macska szajaban a papagaj, aki folyton azt rikacsolja, hogy "Nem beszarni"
kereső
Szájer Jozefina hol volt? Ő miért nem szavazott? -tiltja a vallása?
Csizmás Kond
@karma1: ... amikor a fideszről beszélsz akkor kötelezően engem is beleértesz úgy emlegetve, hogy ti így meg úgy, viszont amikor a baloldalról szolsz akkor ők...te nem vagy sehol ?...ugyértve mindenki valahol gazember csak te vagy egyedül a áldott az asszonyok között ?
Soha nem voltam fidesz tag te viszont voltál a baloldal tagja, akkor hogy is állunk ?
lusta
@karma1: Tegyük hozzá, hogy az ánglusok az Alstom ügyében nem találtak semmit sem, így ejtették a vádat. Hát itthon a vicc kedvéért közmédiának nevezett hazuginfók erről mélyen hallgatnak.
karma1
@lusta: Igen, olvastam a cikket, asszem az OLKT-n volt...:)
papa.49
Mert semmit nem tudtak rábizonyítani ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.