Néhány várt intézkedés kimaradt a demográfiai csomagból, de kerültek bele új elemek is. Pár bejelentés még nem egyértelmű, de összeszedtünk minden részletet, amit most tudni lehet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez mind szép. De miből? Ez most úgy néz ki, hogy a család egyik felét meghívom egy hat fogásos ebédre, amit a család másik felével fizetettek meg, illetve ebéd után a vendégekkel is közlöm, hogy mennyit kell törleszteni az ebéd árából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@1magyar: (09:57) Az igaz, hogy így volt a szoc.-ban is, de ha családi házat építettél házilagosan, akkor a banktól a kezedbe kaptad a szoc.pol. támogatást. Ha csak ugyanannyi hitelt vettél is fel a banktól, amennyi a támogatás volt. És a szoc.pol.-ból annak idején meg is lehetett építeni a házat,(azzal az önerővel, amit a hitelhez fel kellett mutatni).
Tehát nem zavarta a családokat kiheverhetetlen hitelekbe.
Eladott Ország
Az egész demográfiai program csak parasztvakítás. Nem a probléma megoldás a célja ennek a tróger bandának, hanem a hatalom megőrzése! Az valahogy sosem fér bele a sikerpropagandába és a nemzést népszerűsítő retardált kormányreklámokba, hogy a gyermekszegénység ma Magyarország egyik legsúlyosabb társadalmi problémája. Például az EU Alapjogi Ügynökségének friss jelentése szerin a magyar gyerekek több mint harmada él létminimum alatt. Ők azok, akiknek a szülei nem tudják rendszeresen fizetni a lakbért, a lakáshitelt, a rezsit, különösen a fűtést, ahogy nagy eséllyel a családnak autóra, telefonra, nyaralásra, tévére és mosógépre nem telik, étel pedig, ha egyáltalán jut, többnyire kétes minőségben kerül az asztalra. Szintén ők azok a gyerekek, akik számára elérhetetlen a minőségi oktatás és egészségügyi ellátás.
Eladott Ország
B+ a kivándorlást kéne megfogni! Mit ér, hogy milliók születnek, ha milliók megpattannak, ahogy elérik az ivarérettséget? Már nem az egyetem, hanem a középsuli után meglépnek a gyerekek külföldre tanulni. Kik maradnak itthon? A 16 évesen a suliból kimaradó teljesen hülyék és képzetlenek. Na ezen kéne változtatni! Ja, bocsánat, kudarcba fulladt az új oktatási modell, megint átszervezik a rendszert ,17 év lesz a tankötelezettség korhatára, jönnek a technikumok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.