Néhány várt intézkedés kimaradt a demográfiai csomagból, de kerültek bele új elemek is. Pár bejelentés még nem egyértelmű, de összeszedtünk minden részletet, amit most tudni lehet.

(Forrás: Index)

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez mind szép. De miből? Ez most úgy néz ki, hogy a család egyik felét meghívom egy hat fogásos ebédre, amit a család másik felével fizetettek meg, illetve ebéd után a vendégekkel is közlöm, hogy mennyit kell törleszteni az ebéd árából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
@Shikari: Haha! A fidesznyikek félnek az emojiktól?
Shikari
@Mirabilis: Én is használtam, ha így is! Ügyeskedjél, ne panaszkodj! Amúgy mindenki fél, aki a roncsellenzéki hülyeségnek nem tapsol? :-)))))))))))))))
Eladott Ország
B+ a kivándorlást kéne megfogni! Mit ér, hogy milliók születnek, ha milliók megpattannak, ahogy elérik az ivarérettséget? Már nem az egyetem, hanem a középsuli után meglépnek a gyerekek külföldre tanulni. Kik maradnak itthon? A 16 évesen a suliból kimaradó teljesen hülyék és képzetlenek. Na ezen kéne változtatni! Ja, bocsánat, kudarcba fulladt az új oktatási modell, megint átszervezik a rendszert ,17 év lesz a tankötelezettség korhatára, jönnek a technikumok.
Mirabilis
@Shikari: Használtad? És a tied átjött volna? haha! Nem láttam

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.