Néhány várt intézkedés kimaradt a demográfiai csomagból, de kerültek bele új elemek is. Pár bejelentés még nem egyértelmű, de összeszedtünk minden részletet, amit most tudni lehet.

(Forrás: Index)

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez mind szép. De miből? Ez most úgy néz ki, hogy a család egyik felét meghívom egy hat fogásos ebédre, amit a család másik felével fizetettek meg, illetve ebéd után a vendégekkel is közlöm, hogy mennyit kell törleszteni az ebéd árából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Mirabilis: Nézd meg mit jelent a kölcsön fogalma, ha nem érted!
verőce21
Persze hozzáteszem még a jobb érthetőség kedvéért, az fel sem merül, hogy a fiatalok esetleg nem akarnak felvenni hitelt, mert albérletben maradnak, vagy a szülők nyári konyhájában, másik lakásában laknak, és a harmadik megszületett gyermekük után kapnak készpénzben a tenyerükbe 10 millió forintot. Nem! Csak, ha hitelt veszel fel a banktól, majd a számítógép memóriájában lehúznak egy tízest (a milliókból) a hiteledből.
A kezükbe egy fillért sem ad a kormány. Ez egy banki biznisz.
1magyar
@verőce21: Ez mindig így volt, már a szoc.-ban is, kp-t nem kaptunk csak jóváírást.
kereső
Azért némelyek el vannak itt tájolódva egy kicsit! 3 gyermekes cvsaládnak AD a kormány 35 milliót+ 2,5 milliót kocsira/,ha bevállalja a 4.gyermeket!/.
A 35 millióból 10 millió a vissza nem téritendő támogatás, a többi HITEL!!!- tehát banki adósbirálat után esetleg kap valamennyi hitelt-kamatkedvezménnyel. Na jó kapja meg,meg mind a 25 milliót. Mennyi annak a törlesztőrészlete 25 éves futaidő esetén, mondjuk 6,7 fix kamattal számolva? Az aki azt mondja, hogy ad a kormány, számolja ki, vesse össze azzal,hogy a magyar dolgozók 72%-a minimálbéres-és mondja meg, hogy miből élnek a hiteltörlesztés kifizetése után!Miből fogják nevelni a 3,vagy négy gyermeküket? A 149.000.-Ft-os minimálbér nettója:99.000.-Ft.
Tessék számolni. Mit adott a kormány?-és főleg KINEK?
verőce21
@1magyar: (09:57) Az igaz, hogy így volt a szoc.-ban is, de ha családi házat építettél házilagosan, akkor a banktól a kezedbe kaptad a szoc.pol. támogatást. Ha csak ugyanannyi hitelt vettél is fel a banktól, amennyi a támogatás volt. És a szoc.pol.-ból annak idején meg is lehetett építeni a házat,(azzal az önerővel, amit a hitelhez fel kellett mutatni).
Tehát nem zavarta a családokat kiheverhetetlen hitelekbe.
Eladott Ország
Az egész demográfiai program csak parasztvakítás. Nem a probléma megoldás a célja ennek a tróger bandának, hanem a hatalom megőrzése! Az valahogy sosem fér bele a sikerpropagandába és a nemzést népszerűsítő retardált kormányreklámokba, hogy a gyermekszegénység ma Magyarország egyik legsúlyosabb társadalmi problémája. Például az EU Alapjogi Ügynökségének friss jelentése szerin a magyar gyerekek több mint harmada él létminimum alatt. Ők azok, akiknek a szülei nem tudják rendszeresen fizetni a lakbért, a lakáshitelt, a rezsit, különösen a fűtést, ahogy nagy eséllyel a családnak autóra, telefonra, nyaralásra, tévére és mosógépre nem telik, étel pedig, ha egyáltalán jut, többnyire kétes minőségben kerül az asztalra. Szintén ők azok a gyerekek, akik számára elérhetetlen a minőségi oktatás és egészségügyi ellátás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. February 16., 21:36
Itt az Arany Medve nyertese, magyar siker is van
Szórakozás - 2019. February 16., 20:45
Elhunyt a híres svájci színész, aki Hitlert is alakított