Az ügyben Székely László a legfőbb ügyészhez, az illetékes megyei kormányhivatalhoz és az otthon kuratóriumi elnökéhez fordult.

(Forrás: hvg.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szívszorító és elkeserítő, hogy itt tulajdonképpen totális bedarálása folyik mindennek, ami a leghalványabb veszélyt jelentheti a "győztesek menetelésére". Egyre közeledek ahhoz a ponthoz, amikor fájó szívvel, de ki kell mondanom: reménytelen az egész. Ez egy tragédia és nagyon megdöbbentő számomra a kérdés: honnan és hogyan tud ennyi mocsok/aljasság előjönni? Nem találok magyarázatot arra, hogy egy ország/nemzet, amelyik oly sok tehetséget, lángelmét, nagyszerű gondolkodót, tudóst, stb adott a világnak az elmúlt századok során, hogyan fejlődhetett ennyire visszafelé?
https://i.pinimg.com/originals/fa/cf/38/facf3...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Aki Én: ma 12:20 -kor írtam: Menjenek olyan helyre, ahol jobban tetszik nekik.
A továbbiakban meg légyszi válogasd meg a szavaid, ha velem beszélsz. Vagy ne is szólj, ha nem vagy képes rá!
Eladott Ország
@Aki Én: tegnapé, 15:36; Nem nyilatkozhatnak az újságíróknak az ország kórházainak igazgatói, hacsak a fenntartó, az Állami Egészségügyi Ellátóközpont (ÁEEK) engedélyt nem ad rá, valamint a kórházi alkalmazottak is bajba kerülhetnek, amennyiben beszélnek a sajtó képviselőivel. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház dolgozói nem férnek a bőrükbe. Ezért az intézmény igazgató-főorvosa akcióba lendült és – egy a Tumblr mikroblogra felkerült hivatalos levél tanúsága szerint – enyhén szólva is fenyegető stílusban adta a beosztottai tudomására, hogy polgári, esetenként büntetőjogi következményei lesznek annak, ha a Facebookon vagy más közösségi oldalakon megosztanak, kommentelnek vagy lájkolnak olyan posztokat, amelyek az intézeti dolgozókkal vagy más szakmai kérdésekkel foglalkoznak.
https://kolozsvaros.com/2016/12/16/dilettanso...
Dr plágium
@papa.49: Igen és nem is keveset. Az intézmény alapítványi formában működik , van belépési díj "-az apartmann egyszeri térítési díja: az intézmény vezetővel való megbeszélés alapján" és a havi díj is elég magas. Az államtól is kapnak hozzájárulást, az nem tudom mennyit kóstál de elég tetemes összeg lehet.
http://www.idosekotthonavisegrad-info.hu/teri...
Ha nem volt elég pénzük a belépési díjra ami milliós nagyságrendű nyilván eladták a lakásukat...most pedig mehetnek az utcára.
papa.49
@Dr plágium: Konkrét példát tudok mondani egy ismerős az apjáért fizetett 3 milliót, és a papa kb. másfél év után hunyt el, közben az öreg nyugdíjának nagyobbik fele is odament, havi 90 ezer forint, igaz ebből kapott ,,zsebpénzt,, az örag ...
Aki Én
@Eriksson: ,,az ombudsman a nemzeti megelőző mechanizmus feladatkörében eljárva helyszíni látogatásokon is vizsgálja a bentlakásos intézmények, intézetek helyi viszonyait."
Szerinted ha valakinek jogos észrevétele van idős korára és ezt jelzi, akkor kussoljon és húzzon el? Ha nem , akkor bosszúból basszák ki? Ez így ok?

,,A jelentés szerint az ellátási szerződések felmondását alátámasztó indoklás rendeltetésében, szellemében és betűjében is sért két törvényt."
Szóval pontosan te sem tudod mi történt, de ha valaki panaszkodni mer, akkor azt szopassuk? Mondjuk az ügy szempontjából mellékes, de szerinted otthont váltani csak úgy, egyik napról a másikra lehet?
Majd jössz, és panaszkodsz nekem a stílusomra? Akkor most én mondom neked, hogy ha valami nem tetszik, akkor húzzál oda, ahol neked jobban tetszik :)
Így, a saját bőrödön már érzed miről beszélek?
Magyarul: Demokráciában nem baszunk ki öregeket az otthonból azért, mert jelzik ha valami problémájuk van.
És itt sem az a legnagyobb probléma, hogy ez megtörténik, hanem az, hogy nektek ezzel semmi bajotok. Na, ezért is történhet meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok