Az ügyben Székely László a legfőbb ügyészhez, az illetékes megyei kormányhivatalhoz és az otthon kuratóriumi elnökéhez fordult.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szívszorító és elkeserítő, hogy itt tulajdonképpen totális bedarálása folyik mindennek, ami a leghalványabb veszélyt jelentheti a "győztesek menetelésére". Egyre közeledek ahhoz a ponthoz, amikor fájó szívvel, de ki kell mondanom: reménytelen az egész. Ez egy tragédia és nagyon megdöbbentő számomra a kérdés: honnan és hogyan tud ennyi mocsok/aljasság előjönni? Nem találok magyarázatot arra, hogy egy ország/nemzet, amelyik oly sok tehetséget, lángelmét, nagyszerű gondolkodót, tudóst, stb adott a világnak az elmúlt századok során, hogyan fejlődhetett ennyire visszafelé?
i.pinimg.com/originals/fa/cf/38/facf38afcdd7095fcaa3923c96703212.jpg
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A nagy testvér figyel. Polt arra nagyon ügyel, hogy a kormány demokrácia lózungjainak megfeleljen, ha már a jogállamiságot úgy tiporja, mint csizmába bújt asszonyok a káposztát savanyításkor. Olyan savanyú is a csókos ügyész. Ártatlan, hazug képével csak Orbán mellett bír feloldódni valamelyik stadion dísztribünjén.
zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/Ettore/Nagytestver_Orban.jpg
uploads.disquscdn.com/images/46d8678fbba2adbe2c2aafd5b246fe301f6f29b7231c6ef4be972154aa241f51.jpg?w=600&h=604
cikicakk55
@Eladott Ország: Nagyon jó képeket találtál megint.Jókat derülök az általad felrakott linkeken. Köszi!
Eladott Ország
Szívszorító és elkeserítő, hogy itt tulajdonképpen totális bedarálása folyik mindennek, ami a leghalványabb veszélyt jelentheti a "győztesek menetelésére". Egyre közeledek ahhoz a ponthoz, amikor fájó szívvel, de ki kell mondanom: reménytelen az egész. Ez egy tragédia és nagyon megdöbbentő számomra a kérdés: honnan és hogyan tud ennyi mocsok/aljasság előjönni? Nem találok magyarázatot arra, hogy egy ország/nemzet, amelyik oly sok tehetséget, lángelmét, nagyszerű gondolkodót, tudóst, stb adott a világnak az elmúlt századok során, hogyan fejlődhetett ennyire visszafelé?
i.pinimg.com/originals/fa/cf/38/facf38afcdd7095fcaa3923c96703212.jpg
papa.49
Érdekes tudomásom szerint ezért fizetnek a bentlakók, akkor ez szolgáltatás, és mint ilyen nem szüntethető meg egyoldalúan !!!
Eladott Ország
Így múlik el a NER-kereszténység nagyfene dicsősége. Az agymosást a fidesz bűnbanda az óvodáktól kezdődően megkezdte. A rendszer napjai meg vannak számlálva, ugyanis az emberek egyre nagyobb többsége változást akar. Ez a változás pedig a NER teljes elsöprését és egy valós rendszerváltást kell hogy jelentsen.
vacsi
@Eladott Ország: Minden európai ország visszafejlődött: a németek törökül akarnak tanítani az iskolákban, a franciáknál anya és apa helyett a szülő1 és szülő2 elnevezést vezetik be... Mindenki elhülyült, a gyerekeket már ilyen idióták nevelik.
Eladott Ország
@vacsi: Az van, hogy ameddig az Európai Unió pénzeli azt, hogy a keresztény kormánynak megérje uniós tagnak lenni, addig megmaradáskérdés az EU, azután mikor már nem lesz jó Magyarországnak a keresztény-nemzeti kormánynak, akkor beintünk, mert elég volt. Mert mi voltunk, és leszünk. Azt hiszem, ha Európának van identitása, annak kizárólag a demokratikus jogállamhoz, a vallásszabadsághoz, az állam és egyház szétválasztásához lehet köze. Meg a jóléthez, fejlődéshez, szolidaritáshoz, minden egyes európai polgár szabadságjogainak elismeréséhez. Vallásra, bőrszínre, nemre, életkorra, szexuális irányultságra és egyéb jellemzőkre való tekintet nélkül. Ehhez a Orbán-féle deviáns, megélhetési népbutítókat, a fidesz bűnbandát sürgősen felelősségre kell vonni. Különben megnézhetjük, mi lesz az örök Magyarországból az unió után.
Eriksson
Panaszkodtak volna a lakók a bánásmódra? Menjenek olyan helyre, ahol jobban tetszik nekik.
kokopelli
@vacsi: Erzähle schnell, daß die türkische sprache in welchen Staaten eingeführt sollte!!
Aki Én
@Eriksson: Igazad van. Hajrá megfélemlítés, hajrá diktatúra. Aki panaszkodni akar, az pusztuljon.
Hogy alappal teszi-e, az mindegy is.
Marha...
Eriksson
@Aki Én: Van akiknek másból sem áll az élete, csak elégedetlen sopánkodásból, nyavalygásból, akik csak rontják az egészséges levegőt.
Az ilyen emberek meg sem érdemlik a törődést.
Aki Én
@Eriksson: ...nyugdíjasotthon, vágod? De basszuk ki őket, mert egy fideszes úgy gondolja, hogy ha panaszkodni mer, akkor dögöljön meg, mi? Mert te tudod, hogy csak nyavalyog és semmi alapja a panaszának.
Te is bárkivel szembe mész, ha a gecik védelméről van szó :(
Eriksson
@Aki Én: ma 12:20 -kor írtam: Menjenek olyan helyre, ahol jobban tetszik nekik.
A továbbiakban meg légyszi válogasd meg a szavaid, ha velem beszélsz. Vagy ne is szólj, ha nem vagy képes rá!
Eladott Ország
@Aki Én: tegnapé, 15:36; Nem nyilatkozhatnak az újságíróknak az ország kórházainak igazgatói, hacsak a fenntartó, az Állami Egészségügyi Ellátóközpont (ÁEEK) engedélyt nem ad rá, valamint a kórházi alkalmazottak is bajba kerülhetnek, amennyiben beszélnek a sajtó képviselőivel. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház dolgozói nem férnek a bőrükbe. Ezért az intézmény igazgató-főorvosa akcióba lendült és – egy a Tumblr mikroblogra felkerült hivatalos levél tanúsága szerint – enyhén szólva is fenyegető stílusban adta a beosztottai tudomására, hogy polgári, esetenként büntetőjogi következményei lesznek annak, ha a Facebookon vagy más közösségi oldalakon megosztanak, kommentelnek vagy lájkolnak olyan posztokat, amelyek az intézeti dolgozókkal vagy más szakmai kérdésekkel foglalkoznak.
kolozsvaros.com/2016/12/16/dilettansok-teszik-tonkre-az-orszagot-mikozben-fenyegetnek-megfelemlitenek-es-biznak-az-orokeletben/
Dr plágium
@papa.49: Igen és nem is keveset. Az intézmény alapítványi formában működik , van belépési díj "-az apartmann egyszeri térítési díja: az intézmény vezetővel való megbeszélés alapján" és a havi díj is elég magas. Az államtól is kapnak hozzájárulást, az nem tudom mennyit kóstál de elég tetemes összeg lehet.
www.idosekotthonavisegrad-info.hu/teritesi-dij/
Ha nem volt elég pénzük a belépési díjra ami milliós nagyságrendű nyilván eladták a lakásukat...most pedig mehetnek az utcára.
papa.49
@Dr plágium: Konkrét példát tudok mondani egy ismerős az apjáért fizetett 3 milliót, és a papa kb. másfél év után hunyt el, közben az öreg nyugdíjának nagyobbik fele is odament, havi 90 ezer forint, igaz ebből kapott ,,zsebpénzt,, az örag ...
Aki Én
@Eriksson: ,,az ombudsman a nemzeti megelőző mechanizmus feladatkörében eljárva helyszíni látogatásokon is vizsgálja a bentlakásos intézmények, intézetek helyi viszonyait."
Szerinted ha valakinek jogos észrevétele van idős korára és ezt jelzi, akkor kussoljon és húzzon el? Ha nem , akkor bosszúból basszák ki? Ez így ok?

,,A jelentés szerint az ellátási szerződések felmondását alátámasztó indoklás rendeltetésében, szellemében és betűjében is sért két törvényt."
Szóval pontosan te sem tudod mi történt, de ha valaki panaszkodni mer, akkor azt szopassuk? Mondjuk az ügy szempontjából mellékes, de szerinted otthont váltani csak úgy, egyik napról a másikra lehet?
Majd jössz, és panaszkodsz nekem a stílusomra? Akkor most én mondom neked, hogy ha valami nem tetszik, akkor húzzál oda, ahol neked jobban tetszik :)
Így, a saját bőrödön már érzed miről beszélek?
Magyarul: Demokráciában nem baszunk ki öregeket az otthonból azért, mert jelzik ha valami problémájuk van.
És itt sem az a legnagyobb probléma, hogy ez megtörténik, hanem az, hogy nektek ezzel semmi bajotok. Na, ezért is történhet meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.